Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018

<< < (4/32) > >>

oviarad:
inteleg , multumesc pentru informatie , fiind nou , nu stiu si n-as vrea sa mai intreb aiurea , nu sunt in general asa tineri ? sau doar la actiunea asta lipsesc ?

admin:
Nu, asta se intampla in general. Palierul acela de varsta nu-l avem ca segment. Trebuie alta abordare, alte programe, alt gen de pachet. Mi-e un pic departe de ceea ce cunosc si prefer sa nu intru in zone necunoscute...Ca fiecare dintre voi, normal ca am trecut prin acea varsta, dar intr-un fel ne distram acum 30-40 si in alt fel o fac tinerii de acum.  Au alta viziune, alte asteptari, alt gen de a aborda lucrurile. Nu-mi plac esecurile si de aceea ma feresc asa cum am spus sa intru in zone pe care nu le cunosc... :)

cristinamirela:
Buna seara
Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu plata excursiei? 100 euro avans pana in 26.04.2018 ;  190 euro rate tot pana in 26.04.2018 ?? De aici rezulta ca excursia trebuie platita integral pana in 26 .04.2018 ??!! Am inteles eu gresit?
Multumesc anticipat

Nina Petre:
Da, Cristina, se plateste toata valoarea excursiei. Termenul pentru avans a fost altul, mult mai devreme dar pentru ca excursia este fix peste o luna si au mai ramas locuri, se plateste integral.

cristinamirela:
Multumesc pentru raspuns!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă