Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018

<< < (3/32) > >>

wonderland:
Liliana P nu se fac liste cu inscrieri pe forum. Nici pentru trasnport, atunci cand transportul este inclus, ca la aceasta excursie.
Dar daca intra cati mai multi dintre voi sa lase un mesaj pe forum, asa cum ati facut tu si Gigel, va puteti face o idee cu cine veti petrece timpul in excursie.  :angel:

ghe_rares:
Si eu am facut rezervare. Sper din tot sufletul sa nu se intample ceva.. chiar imi doresc o plimbare la inaltime :) .

admin:
Din punctul nostru de vedere al organizatorilor nu are ce sa se intample, totul este setat. Ghizii pe care o sa-i aveti cu voi sunt super-profesonisti, Iulian este ghid international, iar George national atestat, salvamontist cu experienta si in functiune. Chiar acum duminica a ghidat in Cindrel grupul pe rachete de zapada si peste 2 saptamani, in februarie vor fi amandoi la cealalta actiune de munte, pe zapada. Iulian este cu grupul de schi in Kopaonik, chiar acum ma pregatesc sa scriu ceva despre atmosfera de acolo...Au pus atat de multe filmulete pe whatsapp, sunt atat de entuziasmati...

oviarad:
Buna , as veni si eu impreuna cu baiatul meu , oare mai sunt adolescenti inscrisi , el are 18 ani , iubeste muntele , dar nu as vrea sa fie singurul de aceasta varsta in grup , cred ca nu s-ar simti bine :(

admin:
Nu, asa tineri nu sunt in grup.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă