Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018

<< < (2/16) > >>

CristianB:
Buna seara!
Sunt din Bucuresti si am facut rezervarea.Din cate am inteles nu se organizeaza transport din Buc. decat daca se strang suficienti inscrisi.

admin:
Organizarea unui transport Bucuresti - Raul Sadului este posibila in situatia in care sunt macar 15 - 17 persoane. Adica un numar suficient de mare  incat ceea ce revine fiecaruia din costurile legate de microbuz si cele de sofer, sa fie pentru cei inscrisi la acest transport, acceptabil ca si suma. Fac aici calculatia pentru a se intelege la ce ma refer:

De oriunde se inchiriaza microbuz, se accepta un minim de 200 de km parcursi pe zi. Chiar daca nu ii faci, atat de socotesc. In situatia aceasta km sunt pe aproape.
Deci 600 (km) x 2.6 (lei/km) x1.19 (TVA) =  1856 lei (costuri microbuz)
130 lei x 2 nopti = 260 lei (tarif de cazare special pt el)
diurna = 3 zile x 70 lei = 210 lei
-----------------
Total = 2326 lei.
Aceasta suma se imparte la cate persoane sunt inscrise.

Daca sunt doar 10, atunci revine fiecaruia 232 lei

Daca se strang 17, atunci fiecaruia ii revin 137 lei, un tarif ok - este chiar comparabil cu cei 50 - 55 lei cat se platesc pe o cursa de linie/sens

Daca se strang 20 (capacitatea microbuzului) atunci e perfect: 116 lei, deci nu mai mul decat se achita pe un microbuz de linie.

Nu stiu cati inscrisi sunt in acest moment din Bucuresti si traseu, potential de a veni cu microbuzul. O sa vedem zilele urmatoare in agentie, dupa ce trec cele doua valuri: plecare grupului de Kopaonik si excursia de vineri in Marginime.

O sa incercam sa va ajutam cat putem...

dan4orto:
Va salut, sunt nou inscris si deja am hotarit sa merg cu voi in excursie.
Astept sa va cunosc si sa ne distram.
Dan

admin:
Bine ai venit Dan! Pregatit de zapada si de ...tuica? Ca de petrecere sunt convins... :)

dan4orto:
Buna, admin (pina cind iti voi sti numele). De zapada, sigur. Tuica n-am baut in viata mea.. Petrecerea si conversatiile -  de-abia astept!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă