Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018
wonderland:
:applause: :2funny:
dan4orto, numele lui Admin e "capo di tutti capi SCT" :happy:, adica Gigi Cindea, adica Gigi. :bow:
Uite, ca am vazut ca esti harnicut si orientat, pe site, gasesti si echipa :)
http://www.singlescamp.ro/echipa/
SCT - e acronimul de la Singles Camp &Travel
dan4orto:
Wonderland, multumesc de lamurire. Vazusem numele lui Gigi (pe care il salut) si deja admirasem ideea excelenta a intemeierii acestui grup. Munca si sufletul puse la temelia SCT par imense, jos palaria. M-a derutat insa ca unele postari cu avatarul admin par a fi scrise de o doamna (pronume, etc)..
Harnicut si orientat, :)..
Asa de harnicut, ca am inceput deja sa-mi schitez bagajul (lista, deocamdata).. Un pic OCD..
Ziua buna, doamne si domni..
wonderland:
--- Citat din: dan4orto din Vineri, 26 Ianuarie 2018, 08:00 ---M-a derutat insa ca unele postari cu avatarul admin par a fi scrise de o doamna (pronume, etc)..
--- Terminare citat ---
:faint: :faint: :faint:
Si in poza de la avatar, tot o doamna pare? (Gigi, o sa ne ierti, nu? si pentru offtopic si pentru glumitele involuntare :worthy:)
Cred ca inteleg de unde confuzia. Pe forum, doar Admin poate deschide topicuri noi. Membrii comunitatii pot posta doar prin butonul raspunde.
La sectiunea Scrise de noi - Articolele noastre si Poeziile noastre si, mai nou, in Povestile de calatorie ale Danielei, gasesti articole scrise si de doamne, desi sunt postate de Admin (care le primeste pe email sau tranzitate pe aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
Dar autorul/autoarea apar la fiecare, fie dupa titlu, fie la finalul articolului.
Spor la bagaje si sa distractie maxima in prima ta iesire! :)
Bejenaru lenuta:
?tie cineva câ?i suntem ptr excursia din m?rginimea Sibiului? Vreau sa ?tiu dac? se organizeaz? transport din Bucure?ti ,daca nu cine e din Bucure?ti ?i merge cu ma?ina ,as dori ?i eu un loc Nr de contact 0749368050,zi frumoasa tuturor!!!
wonderland:
Cati sunteti de toti se vede pe site :) Intrebarea e cati mergeti din Bucuresti, din imprejurimi sau de pe traseu.
Din ce zice Gigi, cateva mesaje mai sus ar trebui sa fiti macar 15-17. Nu stiu ce sa zic, ar trebui sa asteptati putin, cum v-a rugat Gigi, tot in mesajul din 22 ian (mai sus putin) sa treaca si Kapaonikul, ca sa verifice situatia in agentie.
PS - Sunt si eu curioasa, chiar intr-atat s-a schimbat ponderea regionala? Uau! Ceea ce nu inseamna ca a scazut numarul bucurestenilor, ci ca a crescut numarul celor din alte zone :strong: :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă