Arhiva > Arhiva

Omul fiinta sau android?

<< < (12/14) > >>

carmentoma:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 08 Iunie 2010, 00:11 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 07 Iunie 2010, 16:27 ---INGRASAMANT DIN MORTI

http://www.libertatea.ro/stire/mortii-vor-fi-distrusi-cu-nitrogen-lichid-si-folositi-pe-post-de-ingrasamant-291000.html

--- Terminare citat ---

Găsesc nemaipomenită treaba asta! Însă va mai dura pînă să fie acceptată de mulţi. Cu atît mai puţin de români. Sunt mult mai tradiţionalişti şi conservatori decît ne place să acceptăm. Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat. Dar dacă intră în practica curentă metoda asta pînă mor eu, categoric asta vreau.

--- Terminare citat ---

Oi fi si tu bun de-un ness, ceva...

Saturnianul:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 08 Iunie 2010, 01:10 ---
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 08 Iunie 2010, 00:11 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 07 Iunie 2010, 16:27 ---INGRASAMANT DIN MORTI

http://www.libertatea.ro/stire/mortii-vor-fi-distrusi-cu-nitrogen-lichid-si-folositi-pe-post-de-ingrasamant-291000.html

--- Terminare citat ---

Găsesc nemaipomenită treaba asta! Însă va mai dura pînă să fie acceptată de mulţi. Cu atît mai puţin de români. Sunt mult mai tradiţionalişti şi conservatori decît ne place să acceptăm. Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat. Dar dacă intră în practica curentă metoda asta pînă mor eu, categoric asta vreau.

--- Terminare citat ---

Oi fi si tu bun de-un ness, ceva...

--- Terminare citat ---

Nu, nu, de ness nu-s bun. Sunt mult prea dulce  ;D

carmentoma:

[/quote]

Nu, nu, de ness nu-s bun. Sunt mult prea dulce  ;D
[/quote]

Ba mie chiar asa imi place ness-ul: foarte dulce!!!

silviu:

--- Citat din: saturnianul ---Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat.
--- Terminare citat ---
pe la 90 de ani :) iar cenusa sa fie imprastiata deasupra marii... sa pleci pe aripile vantului 8)

EUGENIA110:
    Sintem morbizi in dimineata asta. Fratilor, deocamdata traim, e minunat tot ce ni se intimpla, unii avem realizari, altii iubim.......sa nu umbrim viata cu ginduri triste.   :-*             

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă