Arhiva > Arhiva
Omul fiinta sau android?
Saturnianul:
--- Citat din: Manfred din Miercuri, 02 Iunie 2010, 14:47 ---Saturnianule, mă gîndesc la o reciclare chiar mai eficientă. De exemplu am putea renunţa la îngroparea sau incinerarea celor morţi si am putea extrage proteinele şi mineralele din ei, le-am compacta sub forma unor turte mici care ar putea fi o alimentaţie foarte hrănitoare pentru restul populaţiei. S-ar rezolva multe din problemele planetei, începînd cu foametea, poluarea, etc. Ba poate că în Romania nu ar mai fi nevoie să se reducă pensiile şi salariile. :)
Shocking?
--- Terminare citat ---
Pentru mine nu e shocking. Dar mai avem de evoluat nu doar tehnologic, ci şi ca mentalitate. Oricum, omenirea nu va aborda astfel de soluţii - chiar dacă ar deţine tehnologia - decît cînd va ajunge să fie obligată de împrejurări. Iar asta se traduce prin "cînd situaţia o va aduce în pragul extincţiei prin suprapopulare". Deocamdată stăm destul de bine - sau cel puţin avem impresia asta - pentru a ne permite să fim sclavii diferitelor concepte religioase gîndite de alţi oameni pentru oameni :)
Chiar citesc o carte acum unde, în viitorul (nu foarte) îndepărtat se vorbeşte de "minele de hrană". Ce erau aceste mine? Ceva asemănător clasicelor mine de cărbuni de azi dar de unde erau extrase carbohidraţii şi proteinele necesare confecţionării hranei pentru o planetă Pămînt suprapopulată (peste 10 miliarde).
Manfred:
--- Citat din: maria171 din Miercuri, 02 Iunie 2010, 15:12 ---ceva in genul asta era si in matrix parca
masinile foloseau energia oamenilor
gresesc?
--- Terminare citat ---
Nu greşeşti, doar că acolo era un pic mai rău, nu doar că oamenii erau folosiţi drept sursă de energie mai erau şi într-o veşnică stare de vis. Mai rău.... era mai rău? :)
Manfred:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 02 Iunie 2010, 14:49 ---pfffff, @Manfred...cu turtele ..noah :-\
--- Terminare citat ---
păi ştii, aşa nişte turtiţe mici, un fel de crackers. :)
maria171:
eu zic mai rau
oricum pana la urma visul s-a terminat
numai adevarul rezista
dixit
;D
marcutza:
eventual sa intreb din ce se va face berea? sa stam la o bere cu niste crackers/turtite whatever ? pfff imi vine sa rad si nu prea :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă