Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018

<< < (10/23) > >>

Ghita:
Pisicuto, cred ca excursia asta e putin mai secreta, si de aceea nu se prea vorbeste despre ea sau "vorba multa saracia omului"... ;). In ceea ce priveste " mutalaii ", oamenii poate sunt mai rusinosi ....mai emotivi...nu se stiu cu forumul....na, acuma si tu... ;). Dar cine stie, vorba putina distractie multa. *|*

Dana Hd:
Pisicuto, nu ai idee cat de vorbareata sunt..off line. dar ce e de povestit aici?! va fi o excursie frumoasa, asa cum sunt toate organizate de single. o sa primesti exact ce asteptari ai - daca tu crezi ca o sa te distrezi si o sa cunosti oameni faini, asa va fi. daca regreti ca mergi, o sa regreti si dupa ce te intorci acasa. totul depinde de cum te-ai...setat inainte de plecare :) eu, dupa excursiile in care am fost, m-am ales cu prieteni, cu care tin legatura si acum. si m-am simtit tare bine pe unde am fost :)

Pisicuța:
Ok, m-am liniștit, Ghiță și Dana HD... :giggle:

Oamenii am văzut ca își mai dau întâlnite înainte, mai vorbesc cu ce ajung.
De exemplu cine mai vine luni pe 5 noiembrie la Cluj? Poate chiar la aceeași pensiune cazat? Sa ne vedem...și sa avem companie

Pisicuța:
Știam ca dacă va zic mutalăi vă provoc... :giggle:

Cine mai vine în aceasta ieșire?? :(
Cu cine mă distrez?

Ghita:
 O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă