Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018

<< < (11/23) > >>

wonderland:
Pisicuta, după cum ti-am spus si la Chat..., nu te îngrijora. Dana Hd e... în cunoștință de cauză, deci mesajul ei e liniștitor.
Este o acțiune cu vechime, organizată an de an, din 2015,  probabil feedback-urile postate de-a lungul anilor constituie cumva o...garanție, lumea nu prea are întrebări.
Despre organizare pentru drum, cred că mai aproape de data plecării vor apărea mai multe dialoguri.

Pisicuța:
Mulțumesc de incurajare
Sunt nerăbdătoare și...văd că nu se mișcă nimic aici.
Și discuțiile premergătoare fac parte din plăcerea excursiei și o aduc mai aproape 😁

Sunt convinsă ca va fi super, eu asa sunt setata  *|*
Dar aș fi vrut să văd cu cine mai merg dacă nu cer prea mult... :P :dance:

loredana71:
Buna tuturor!
A aparut un loc liber ieri si a fost sa fie al meu! :dance:
Abia astept sa va cunosc, sa ne balacim si sa ne distram. :yeah:
Eu vin din Buzau si o sa ajung luni seara in Sibiu. Poate ne intalnim luni seara, cei care ne cazam in Sibiu, daca nu ajungem prea tarziu si nu suntem prea obositi.

Ionescu Petruta:
Buna, Loredana, poate ne cazam pe 5 seara, la aceeasi pensiune ... si ne spune si Liliana unde anume au fost ei ... Dana Hd, ce zici?? Pisicuto, de calitatea colegilor de grup sa nu te-ndoiesti, eu am fost la Padina, in weekend si a fost super ok :) :applause: am dansat si ne-am distrat pe cinste  :thumbup: :dance: *|* grupul e foarte frumos :flori: :smitten:

loredana71:
Bună Petruța,
Aștept propuneri pentru cazarea în Sibiu. Abia aștept sa va cunosc!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă