Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc si Gibraltar. Show, filme si traditii 1 - 9 septembrie 2018
Balaita Violeta:
Buna seara, mai sunt locuri ? Incerc sa conving o prietena sa se inscrie si sa vina cu noi , sa se relaxeze si sa se distreze, sa prinda viata 😊!!!
admin:
Da, mai sunt cateva locuri. Se poate inscrie.
Miha-ella:
Am achitat toata excursia :)
Abia astept!
admin:
Timpul trece, pentru mine chiar zboara...Mi se pare "ieri" ziua in care ma gandeam la ce excursii sa facem in 2018 si suntem, uite, la jumatate...Mai este doar o luna si jumatate pana la aceasta vacanta, simt deja aroma unica a Marocului...Chiar daca anul acesta ajung de doua ori acolo, mi se pare prea putin...Imi place sa ma scald in albastrul de azur al Chaouen-ului, in cel de cobalt al Majorell-ului, sa aud acordurile de la Chez Ali, sa beau un whisky mare la Rick's Cafe, sa ratacesc prin souk-uri si medine...
O sa fie o vacanta minunata, inedita, plina de culoare...Evident pentru cei care inteleg sau incearca sa cunoasca Marocul, cultura, traditiile si religia de acolo. In contactul cu alt tip de cultura, acceptarea, toleranta, intelegerea, respectul sunt absolut necesare pentru a te bucura de ce vezi...
E foarte important sa uiti de reperele europene, de atitudinea de superioritate, de habotnicia crestina...altfel nu o sa te poti scufunda in acel mediu...
Gabreela:
Buna dimineata!
Abia acum am vazut ca inscrierea la excursia optionala La Portile Desertului se face cu 2 luni inainte. Imi doresc tare mult sa merg si eu! Se mai poate sa ma inscriu? Nu vreau sa raman la hotel.... sper sa se mai poata face ceva..!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă