Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc si Gibraltar. Show, filme si traditii 1 - 9 septembrie 2018

<< < (4/16) > >>

admin:
Este foarte posibil sa fac o modificare in program, pentru a va da posibilitatea de a vizita inca un obiectiv minunat aflat pe traseu: Gibraltar. M-am bucura mult sa va ofer inca ceva! Tocmai m-am intors de acolo si am gasit o solutie, ramane insa sa verific cu agentia colaboratoare daca ceea ce am gandit se poate armoniza cu programul ultimei zile.

Sper ca in cateva zile sa primesc raspunsul...

admin:
Am primit deja raspunsul si ajungem si in Gibraltar.  :thumbup: :dance: *|* O sa fac modificarile necesare, am sa schimb ceva si in titlu, indicand vizitarea acestui obiectiv. Am sa refac si programul ultimei zile, astfel incat sa va ofer posibilitatea de ajunge la "Stanca".

Tin sa fac cateva precizari. In primul rand trebuie sa va prezint motivatia acestei schimbari. Am poposit cu grupul de Andaluzia in hotelul din golful Gibraltarului si pe toata lumea a impresionat pozitia fantastica a acestuia, panorama superba asupra stancii, golful linistit din fata, dar mai ales barul cubanez de pe plaja...acolo unde s-a ascultat muzica si dansat pana tarziu...Minunata plaja, iar stanca Gibraltarului luminata dominand locul acela, nu-ti poate iesi din minte...Inchipuiti-va totul intregit cu muzica live cubaneza, cu oameni dansand acolo in cel mai original stil salsa, bachata si reggaeton...

Apoi m-am gandit ca degeaba ajungem pe Costa de Sol daca este 22.00, mare lucru nu mai avem ce face, decat o plimbare pe faleza...Asa putem profita din plin...

Camera de la hotelul din Gibraltar, acelasi pe care l-am rezervat pentru voi...

Balconul:

Panorama din balcon:

Hotelul vazut din port:

In fata hotelului, in fundal se vede o parte din stanca Gibraltarului...

Portul din fata hotelului:

Un vizitator neasteptat in portul de ambarcatiuni usoare: un delfin!

O dracena uriasa si foarte batrana, in apropierea hotelului:

De la hotel pana la plaja cu nisip sunt in jur de 800 m. Pe drum, printre blocuri si parcuri se zareste stanca Gibraltarului:

Gata, am ajuns pe plaja!

Stanca Gibraltarului, seara, vazuta dinspre plaja...

Carmensita:
Mă bucur tare mult ca o sa revăd Gibraltarul😀. Abia astept *|*

Gabreela:
O veste minunata!!! Multumim!!
Sunt nerabdatoare pentru aceasta experienta cu oameni si locuri noi!

Miha-ella:
Buna seara,
Am urmarit excursia asta de cand a aparut postata :)
Doar ca, neavand nici o actiune de grup la activ, mi-a fost cam teama sa ma inscriu..Am vrut sa particip la ceva mai mic, mai aproape, sa vad cum ma simt si cum ma integrez in grup :)
Asa ca m-am inscris la Petrecerea Braila-Galati din 15-17 iunie, urmand ca dupa, sa ma decid daca sa participe si la Maroc sau nu.
 Dar acum, cand vad ca mai sunt doar 5 locuri disponibile, de teama sa nu raman pe dinafara si, dupa o discutie foarte frumoasa si calda cu d-na Cindea, m-am hotarat sa platesc avansul inainte de petrecerea din Braila.

Sper ca am luat decizia buna :)

Cu drag, salutari tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă