Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018
wonderland:
Multumesc. De retinut! O0 Vedem mai aproape de data evenimentului, cine, cum si de unde mai pleaca.
Ups, acum imi dau seama ca o sa avem bere pentru tot grupul. Nu-i asa costinjb? ::)
(e doar o gluma, evident, dar asa mi-a venit la plasa. cel putin costinjb va intelege de unde se trage gluma. :) )
wonderland:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 13 Iulie 2018, 06:29 ---Multumesc. De retinut! O0 Vedem mai aproape de data evenimentului, cine, cum si de unde mai pleaca.
Ups, acum imi dau seama ca o sa avem bere pentru tot grupul. Puteti sa incepeti sa va exprimati preferintele. Se accepta si alte tipuri de bauturi pentru cei care nu beau bere. Nu-i asa costinjb? ::)
(e doar o gluma, evident, dar asa mi-a venit la plasa. cel putin costinjb va intelege de unde se trage gluma. :) )
--- Terminare citat ---
PS am vrut sa adaug partea cu exprimarea preferintelor si am dublat mesajul cu un citat. :slap: tocmai eu???? :fight:
Rentzi:
Ei, se mai intampla.... :whistle:
Nu trebuie sa te necajesti. :flori:
zsoka:
Astept cu drag Tania *|*
wonderland:
--- Citat din: Rentzi din Vineri, 13 Iulie 2018, 11:36 ---Nu trebuie sa te necajesti. :flori:
--- Terminare citat ---
Cum să nu? acu trebuie să-mi dau o bere ;D
Multumesc de...consolare. Ai dreptate, se mai intampla. Si cum am mai zis, erorile sunt semne că nu-s robot. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă