Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (29/30) > >>

Rami:
Buna dimineata tuturor, cunoscuti sau necunoscuti  ;)
S-a dovedit din nou, ca Gigi a avut dreptate... :bow:
Sighisoara a devenit TRADITIE in Familia Singles Camp  :yeah:
Din marturisirile voastre, am inteles ca, si voi, ați trait zile si nopti de neuitat :dance: *|*
Bag de seama ca, Dan, Cavalerul zdrobitor de inimi, iar a furat inimile domnitelor ^-^ :giggle:
Daaa, Dan si anul trecut a fost o super gazda :applause: :bow:
De tinut minte, O DATA PE AN SA MERGEM LA SIGHISOARA SA INTRAM IN POVESTE SI SA NE BUCURAM DE TOOOT SI DE TOATE  :yeah:
Va pup si va doresc sanatate multa si zile cu spor in toate  :angel: :kissing:

wonderland:
Da, Mimi, merită revenit.
Wanderer, bine punctat. Iar faza cu rock-ul în costume medievale.... Tare de tot! ;D Te îmbrățișez. Sper că măcar în week-end se așterne lumea la povestit și pe aici, nu doar pe enervantul whatsapp. Măcar niște poze că ale mele nu-s chiar grozave.

wonderland:
S-a lăsat liniștea-n cetate,
Urma pașilor noștri se șterge încet,
Cetatea răsună în mine, mai departe...
Ziduri neatinse de al petrecerilor zumzet
Umbra își întind peste gând.

Porți care-ți deschid calea spre poveste,
Fiecare piatră un cântec  îți șoptește.
Treptele străvechi scârțâie de parcă
Toți eroii vremurilor s-ar trezi deodată.

Am fost noi, sau doar niște personaje
Rătăcite la o răscruce de timp?
Nici nu mai contează dacă, fie și o clipă,
Ne-am simțit cuprinși de a Sighișoarei vrajă...

Am zis :)

roxanas:
Foarte frumos, Wonderland! A fost o poveste foarte frumoasa! ca de obicei cu SC!
Gigi, dar pozele cind le primim? Multam!
Va pup cu drag si...pe curind!

admin:
"Chiar asa, Gig!i? ::) Cand trimiti pozele?  :hammer:"

Intotdeauna ma tin de cuvant si fac ceea ce promit. Dupa fiecare excursie cat sa fiu de obosit, cat sa fiu de ocupat, "fac cumva sa fie bine" vorba lui Dorin, tobosarul! Si impartasesc cu cei care au participat, o parte din ce am simtit eu sa retin ca amintiri in imagini. Din pacate insa uneori sunt lucruri care nu sufera amanare, care sunt contra-timp. La care trebuie sa dau raspuns imediat, sa calculez, sa revin...In perioada aceasta de lansare de excursii ma trezesc la 4.30 si ma culc tarziu in noapte. Efectiv nu ies din birou...

In general, nu doar aici in SC am bucuria si placerea de a arata ce m-a impresionat, ceea ce am invatat, ceea ce mi s-a parut deosebit. De aceea scriu si aici cand am timp articole, de aceea postez fotografii pe forum, pe facebook. Am impresia ca bucuria nu este implinita daca nu fac asta...Mi-ar placea sa fac mai mult, sa scriu...dar nu sunt un supra-om, trebuie sa ma si odihnesc, sa ma relaxez, sa-mi vad de casa, de gradina, sa-mi vizitez parintii, nepotul.

Azi m-am trezit cu grija ca n-am transmis Madridul si Sighisoara. Am reusit sa urc pe wetransfer si sa transmit one-by-one mesajul ce include link-urile de download. Sper sa va placa ceea ce am surprins...Daca nu ati primit mesajul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit. O fac cu toata placerea... :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă