Autor Subiect: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018  (Citit de 55104 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
« Răspuns #135 : Marți, 13 Februarie 2018, 08:18 »
Pentru sambata v-am propus, ca intre 09.30 - 16.00, sa mergem intr-o excursie optionala: tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschis si Crit si un pranz campenesc. Lucrez acum la asta si probabil ca deseara am sa va dau detaliile.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #136 : Marți, 13 Februarie 2018, 09:19 »
Pentru Leonard
De acord.
O singura rugaminte am sa-mi confirmi ca mai ai un loc pentru colega mea Constanta (asa o cheama).

Offline constantin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #137 : Marți, 13 Februarie 2018, 10:29 »
...salutare tuturor !...eu voi veni la Sighisoara cu masina ...''din dotare''...pe ruta Tulcea-Galati-Focsani-Sf.Gheorghe-Sighisoara...daca e cineva ,din apropierea rutei,interesat de transport...astept sa ma contacteze aici ...deocamdata ....

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #138 : Marți, 13 Februarie 2018, 20:01 »
Bun? Dana. Sincer înc? nu m-am decis. Sa v?d cum e vremea. Este un tren rapid cu plecare în jur de ora 14 din Arad care ajunge pe la ora 19 la Sighi?oara. Cu ma?ina fac tot cam atât, peste 5 ore. P?str?m leg?tur?. Ioana ?i dac? vin cu trenul tot aduc palinca.

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #139 : Marți, 13 Februarie 2018, 20:08 »
 :oops: Iar am uitat si am scris cu diacritice, scuze. Dar s-a inteles treaba cu palinca...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #140 : Miercuri, 14 Februarie 2018, 11:54 »
Va scriam ieri ca lucrez la organizarea excursiei optionale, cea pe care v-am propus-o pentru sambata:

09.30 - 16.00. "La Hansi" in Crit. Tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschiz si Crit, pranz campenesc "La Hansi"

Pot acum sa va dau toate detaliile, apoi o sa va rog pe voi cei care participati, ca in urma Email-ului pe care o sa-l primiti maine de la mine, sa-mi raspundeti imediat. Trebuie sa stiu cum procedez cu transportul.

La ora 9.30 plecam cu bus-ul spre Crit. O sa avem cu noi un ghid local care va va povesti pe drum despre istoria zonei si o sa va prezinte, in vizitare, 2 biserici fortificate: cea de la Saschiz si cea de la Crit. Ambele sunt deosebit de valoroase. Drumul dureaza cca 45 minute, sunt 50 km pana la Crit. "La Hansi" o sa avem pregatit un pranz campenesc, cu pita de casa, slanina la tepusa si un ceau mare cu tocanita de vitel. Cate un pahar de rachiu si unul de vin. Locatia este foarte frumoasa, sunt convins ca o sa faceti o pasiune pt ea. Oricum va spun in premiera, va fi gazda unuia dintre evenimentele noastre... :)

Cat costa excursia aceasta. Pana nu-mi raspunde toata lumea, nu o sa va pot spune exact. Dar va dau cateva repere:
- cei care vin cu microbuzul din Bucuresti au evident prioritate la ocuparea locurilor din acest bus. Se fac cca 100 km, deci transportul costa cca 500 lei. Impartiti la 30 si vedeti cat da/persoana; asta in conditiile in care sunt 30 persoane care doresc sa mearga la Crit.  Pentru cei care nu au venit cu miniautocarul, sau o sa inchiriez ceva local, dar la care inca nu va pot spune un tarif, sau merg in grupaj cu masinile cu care s-a ajund la Sighisoara.
- ghidul ne costa cca 300 lei pt orele pe care le sta cu noi. La fel aceasta suma se imparte la numarul de participanti, de aceasta data la cel total.
- la masa campeneasca este clar, acolo nu depinde de numarul de persoane: costa 55 lei/persoana.

Sa fiu bine inteles: se poate merge doar in excursie fara sa se ia masa (dar nu stiu ce o sa faceti o ora si jumatate cat ceilalti mananca...), dar nu se poate merge doar la masa, decat in conditiile in care se vine separat cu masina proprie sau grupaj extra-grup.

Platim acolo, nu e  nevoie sa strangem banii dinainte. La cei din Bucuresti care vin cu miniautocarul pot da un tarif aproximativ, estimativ: 28 lei excursia si 55 lei masa (optional).

Offline Leonard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #141 : Miercuri, 14 Februarie 2018, 17:23 »
Pentru Leonard
De acord.
O singura rugaminte am sa-mi confirmi ca mai ai un loc pentru colega mea Constanta (asa o cheama).
Confirm ca mai am un loc pentru colega ta, Constanta (prietena noastra, de-acum).

Offline MARIA MAGDALENA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #142 : Joi, 15 Februarie 2018, 08:15 »
Buna ,
E cineva care ar dori sa mearga la carnaval in locul meu ?
Am un termen limita pentru predarea unui proiect  (prea apropiat de perioada carnavalului) care mi-a incurcat apele  :'( :'(
Astept mesaj pe forum

Va pup

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #143 : Joi, 15 Februarie 2018, 08:31 »
Avem rugamintea ca toti cei care opteaza pentru transport la acest eveniment pe ruta  microbuzului ce pleaca din Bucuresti sa-si faca inscrierea pe lista care s-a deschis pe forum pina in data de 22.02.2018.
Aceasta este  data pina la care trebuie sa comunicam firmei de transport ce fel de microbuz dorim sa inchiriem.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #144 : Joi, 15 Februarie 2018, 09:52 »
Pentru Leonard
Multumesc pentru confirmare. :kissing:

Offline Leonard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #145 : Joi, 15 Februarie 2018, 14:25 »
Pentru Leonard
Multumesc pentru confirmare. :kissing:
Cu placere. :crazy2:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #146 : Joi, 15 Februarie 2018, 17:29 »
Am transmis tuturor celor inscrisi un Email care contine descrierea pe scurt a excursiei optionale si intrebarea referitoare la participare. Daca nu ati primit Email-ul va rog sa-mi scrieti cat mai urgent pe office@singlescamp.ro pt a va retransmite. Am nevoie de raspunsurile voastre cat mai repede pentru a stii cum sa organizez transportul.

Offline Gabriela11

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #147 : Joi, 15 Februarie 2018, 18:56 »
Transport microbuz pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara si retur:
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.