Important!
Vad ca lista de inscriere pt transportul colectiv arata asa: Transport microbuz pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara si retur:
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Coralia I.
7. Liliana V.
8. Liliana T.
9. Elena Arsene
10.Luminita Eftene
11. Simona C
12. Luminita S.
13. Ariadna B. (este insa inlocuita si nu stiu cine vine in locul ei si de unde)
14. Olivia B
15.Diana V.- urcare din Ploiesti
16.Mariana C
17. Simona M.
18.Gabriela I
19. Iulia M
20. Veronica S
21. Cristina U
22. Gabriela S - urcare din Ploiesti
23. Gabriel U.
24. Emanuel Ghe.
Banuiesc ca cine are nevoie si opteaza pentru transport cu miniautocar de la Bucuresti, s-a inscris. Mai sunt doar 10 zile, e timpul sa transmitem firmei de transport cererea concreta.
Cel mai probabil ca o sa rezervam un miniautocar de 30 de locuri pentru cei din Bucuresti, nu exista nimic intermediar intre 25 si 30. Transportul dus si intors costa 3.6 x 1.19 x 630 = 2700 lei. La aceasta suma se adauga asa cum am explicat, cazarea soferului si masa acestuia, 500 lei. Total 3200 lei. Aceasta suma va fi impartita intre cei care folosesc acest mojloc de trasport. Pe lista vad ca sunt 25, daca ramane asa, fiecare va achita la Sighisoara 3.200/25 = 128 lei. Suma reprezinta loc dus intors. Daca numarul celor inscrisi creste, se va plati mai putin, daca insa nu se vor prezenta toti, atunci o sa se achite ceva mai mult.
In legatura cu excursia optionala propusa, majoritatea ati raspuns, inteleg ca cei care nu au raspuns Email-ului meu sau anuntului de pe forum, nu doresc sa participe. Pentru ca este posibil sa se fi strecurat greseli, lista va dati seama ca am prelucrat-o manual prin colectare de pe Email, va rog sa va verificati daca sunteti pe lista CELOR CARE NU AU TRANSMIS OPTIUNEA DE PARTICIPARE. In situatia in care stiti ca m-ati anuntat pe Email, va rog repetati transmiterea pe Email.
1 Remus C
2. Claudia C
3. Iadranca J
4. Alexandra R
5. Valerica P
6. Maria Magdalena I
7. Simona P
8. Magdolna B
9. Diana V
10. Rodica I
11. Dragomir C
Pe lista de participanti la excursia optionala de sambata sunt acum 37 de persoane, din care una fara masa de la Crit.