Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (20/47) > >>

Octy1958:
Wonderland, si eu te imbratisez  :flori: si multumesc pentru gandurile frumoase (mi se intampla foarte des sa imi amintesc de tine cand ingrijesc muscatele, stiu cat de mult ti-au placut). Cu drag, oricand treci prin zona, in excursie sau fara te/va astept sa vii.

Ioana bil, Rodica_I , hai ca sparg eu gheata, deci
Octy - 2 l (de doua feluri  :crazy2: oO :D >:D ^-^) si .... visinata si.... visine din visinata care merg super cu orice desert am avea (asa s-a intamplat la cheile Nerei), dupa care  *|* *|* *|* *|* *|*

RemusC cata slana ???  :food: vreo preferinta ? oricum e de aici din Ardeal

Diana, bine ai venit in grup  :applause: ;)

mar61r0@gmail.com:
Super oferta Octy si uite mai completez si eu cu o afinata productie propie. Cat despre slana, sa fie afumata, daca se poate :), mai  spargem si o ceapa rosie si sa vezi ce hora se incinge. Abia astept ca sincer imi sfaraie calcaiele numai cand ma gandesc! :dance: :dance:

remusC:

--- Citat din: Octy1958 din Marți, 23 Ianuarie 2018, 16:04 ---Wonderland, si eu te imbratisez  :flori: si multumesc pentru gandurile frumoase (mi se intampla foarte des sa imi amintesc de tine cand ingrijesc muscatele, stiu cat de mult ti-au placut). Cu drag, oricand treci prin zona, in excursie sau fara te/va astept sa vii.

Ioana bil, Rodica_I , hai ca sparg eu gheata, deci
Octy - 2 l (de doua feluri  :crazy2: oO :D >:D ^-^) si .... visinata si.... visine din visinata care merg super cu orice desert am avea (asa s-a intamplat la cheile Nerei), dupa care  *|* *|* *|* *|* *|*

RemusC cata slana ???  :food: vreo preferinta ? oricum e de aici din Ardeal

Diana, bine ai venit in grup  :applause: ;)

--- Terminare citat ---

Nu conteaz?...afumata sa fie, asta dup? ce a fost fiart? in zeama de varza ...
..?i data prin/cu usturoi   :D ::)

CrissCriss:
Din pacate, datorita unor probleme legate de servici, nu mai pot participa la aceasta actiune :(. Daca cineva doreste sa imi preia inscrierea, ma poate contacta la tel 0752248075. Am achitat avansul.

enache:
eu aduc visinata productie proprie. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă