Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (14/47) > >>

Dana Hd:

Dar cum spuneam, eu nu merg, oricum as fi venit din alta directie.
 Am intervenit, asa cum o fac de multe ori,  doar de dragul regulilor si a spiritului SCT.

imi pare rau ca nu vii, m-am simtit tare bine in compania ta :)

ioanabil:
Cum vine asta "eu oricum nu vin"? Adica sa inteleg ca ne lasi la greu?  :whistle:
In alta ordine de idei trebuiesc iertate si domnitele care au sarit in caleasca. Pai cine nu ar sari intr-o caleasca asa de mare.
Si apropo de pedeapsa mi-ai adus aminte de prima excursie unde pentru ca nu ne-am purtat frumos cu singurl baiat din grup, adica am papat toate prajiturile de la cofetarie si nu au mai ramas savarine si pentru el am fost pedepsite sa ascultam manele pana ajungeam la hotel.
P.S.Si apropo de prima excursie ADUCE CINEVA PALINCA? :knuppel2:

Ariadna Iulia:
Transport Bucuresti -  Sighisoara  si retur
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Ioana B. (urcare din Bra?ov)
7. Coralia I.
8. Liliana V.
9. Liliana T.
10. Elena Arsene
11.Luminita Eftene
12. Simona C
13. Luminita S.
14. Ariadna B. *|*

Ariadna Iulia:
Kukurigu! Transportul in grup largit este parte din magia petrecerii! Un MUST! Inceputul si sfarsitul petrecerii! Io zic ca facem 2 autocare, nu unul! Hai ca se poate! astept cu nerabdare sa cantam si sa dansam!

wonderland:

--- Citat din: mar61r0@gmail.com din Miercuri, 10 Ianuarie 2018, 15:27 ---.si nu stiu cum sa ma sterg din lista! pt ca nu as vrea sa incurc lumea....

--- Terminare citat ---

Desi recomandare e sa ne inscriem (si) pe listele de transport dupa ce ne-am gandit bine la optiunilor noastre, pentru cei care totusi se razgandesc singura optiune  e sa ia lista ca si la inscriere:
- cu grija sa fie ultima lista, cea mai recent  postata
- cu copy-paste,
- se sterge numele de pe lista, cu atentie sa nu fie stersi si alti participanti
- se modifica numaratoarea, astfel incat sa reflecte numarul corect de participanti inscrisi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă