Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
luminita.stanescu:
Transport Bucuresti - Sighisoara si retur
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Ioana B. (urcare din Bra?ov)
7. Coralia I.
8. Liliana V.
9. Liliana T.
10. Elena Arsene
11.Luminita Eftene
12. Simona C
13. Luminita S.
Leonard:
Maine platesc si eu. Nu ma costumez, oricum tinuta mea n-o intelege nimeni. Poate doar Catalin. Scuze, Dan, am vrut sa zic.
ioanabil:
Remus C nu stiu ce se va intampla la carnaval ca deja ai reusit sa corupi cateva prin?tese/domnite :D
Sa inteleg ca te costumezi in birjar.
P.S. Iti recomand sa nu mai folosesti diacriticile.
Eu urcu din Brasov, insa ar fii fain sa tinem legatura :smiley6600: pe unde sunteti voi, pe unde vom fii noi.Ai un nr. de telefon? :smiley6600:
Pentru Leonard
Acum doi ani cand am fost la Sibiel la carnaval persoanele care nu s-au costumat au facut parte din juriu, ar fi o optiune pentru tine si a doua un pantalon negru, o camasa rosie, o vesta neagra, o palarie si o masca bineînteles. Ai inteles ca este vorba de un costum de tigan, eu imi caut pereche pentru seara de Carnaval asa ca daca vrei sa ma :help: (ajuti). Nu e obligatoriu, :whistle: era doar o sugestie.
remusC:
Gata...achitat!
Costum...Ali-Ba-Ba ?i piticii (de pe carrier)
mirelam:
Remus, sper sa castigi mai mult decat locul II - eu atat am obtinut anul trecut cand am fost Aladina *|*
Ce petrecere super am avut atunci si ce petrecere si mai si va fi anul acesta. Eu inca sunt nehotarata...cum sa ma echipez.
O zi minunata tuturor, cu mult soare in suflete!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă