Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (8/47) > >>

Misona:
Transport Bucuresti -  Sighisoara  si retur
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4.Mirelam M. urcare Baicoi
5 Anca E. [urcare Brasov]
6. Diac I.
7. Ioana B. (urcare din Bra?ov)
8. Coralia I.
9. Liliana V.
10. Liliana T.
11. Elena Arsene
12.Luminita Eftene
13. Simona C

Balaita Violeta:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 16 Decembrie 2017, 05:51 ---Violeta, detalii legate de plata/chitante etc, cel mai bine e sa le trimiti pe email, catre agentie. Oricum trebuie trimis un email de informare a platii, nu?

Observ ca abia asteptai lansarea excursiilor pe 2018  ::) Nu uita ca inca nu s-au lansat toate si, foarte important, sa te asiguri ca citesti cu atentiile toate informatiile din prezentarea excursiilor (specific/cerinte, servicii, conditii de renuntare etc) si sa evaluezi bine disponibilitatea ta de timp pentru perioadele alese.

Iti zic tie, pentru ca tu  ai batut recordul la rezervari cu entuziasm (3 inscrieri intr-o zi  :thumbup:), dar e valabil pentru toti cei noi.
E doar un sfat, asa de la una mai veche, bazat pe recomandarile existente pe site  :whistle:

Enjoy! :)

--- Terminare citat ---

Balaita Violeta:
Buna Gigi, ai trimis cumva filmuletele si pozele de la revelion, ca eu nu am primit nimic inca !?

krondia:
Violeta, citeste mesajele lui Gigi de pe topicul cu Revelionul.

remusC:
Multumesc Ioanabil de invita?ie dar prefer sa vin cu “calea?ca mea”...sunt fum?tor;)
Înc? nu am primit confirmarea de participare/modalitatea de plata...înc? a?tept!
Am sa anun? atunci...concret ?i punctual!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă