Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
enache:
Buna seara dragi prieteni.Da a fost minunat.Toate zilele au avut farmecul lor.N-am simtit nici frigul datorita vinului fiert de la frumoasa pensiune a lui Hans,parca asa ii spune.Costumele au fost toate foarte frumoase,parca mai frumoase ca anul trecut.Primirea barbatilor cu flori a fost o surpriza foarte placuta pentru noi femeile.Va multumim pentru atentie.Am primit pozele si filmuletele. Inca nu am apucat sa le vad pe toate.Multumesc Gigi pentru tot.O seara buna in continuare.Numai bine
wonderland:
--- Citat din: Iustin din Marți, 06 Martie 2018, 16:47 ---Da, la mine se vedeau bine si in preview si pe forum. Alta data voi incerca alt host decat google drive. Te rog sa le stergi din moment ce nu se vad.
--- Terminare citat ---
Ciudat, am aruncat ieri un ochi pe fuga si eu am vazut poza postata de Iustin. Una de grup, cu fetele blurate... :(
Am vazut multe printese si cavaleri. Alte personaje?
Iustin, incearca si cu http://tinypic.com
Sau poate intra Rentzi sa-ti zica cum a pus el cu Google Photos (link spre album, nu poze inserate pe forum)
Pana atunci, ne desfatam cu poza sexy si cele de...decor apetisant postate de Gigi. :2funny:
Iustin:
Fotografii de grup
admin:
Pe "juratii", adica cei din fata "necostumati", i-am cunoscut in restaurant. I-am rugat sa ne ajute la reusita carnavalului si au fost deosebit de participativi, simpatici, orientati si inspirati. Mi-au placut mult tinerii aceia! Am povestit cu ei si mi-au spus ca sunt medici pneumologi si participa la o conferinta ce se tine la Sighisoara.
Iustin:
Imi pare foarte rau ca nu pot sa va arat filmul cu echipa careia juriul mentionat de Gigi i-a acordat premiul de popularitate, respectiv coana Chirita cu cele trei fice. Au fost absolut magnifici !
Au fost mai multe premii tematice insa cei mai castigati nu au fost cei care au primit premiile simbolice ci cei care au participat, privit si s-au amuzat copios.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă