Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (44/47) > >>

wonderland:
Ups, mi-am luat-o?  :tomato:
Stii tu, e ca la "justitia e poate fi buna sau rea, dar nu poate fi rea" (ma rog, nu e un citat, e o parafrazare)
Era un fel de a spune...Rentzi - e o varianta foarte buna, dar eu una prefer fotografiile asezate la vedere pe forum, cum le pune Gigi.

Rentzi:
 :flori:  Nu fi suparata. A fost un fel de gluma, putin mai aspra (cum le fac eu cateodata)  :whistle:

wonderland:
Eu ma gandeam ca tu te-ai suparat. Aspru, tu? N-as fi zis  :tomato: Dar sa lasam pista libera pentru impresii, nu? Carnavalul mi se pare asa o ocazie de a da frau liber spiritului ludic din noi. Sub masti devenim, cred, mai curajosi, mai jucausi, mai dezinvolti. Fiecare personaj vine cu povestea lui si, impreuna scriu o poveste originala. Cred, asta numai Gigi ne poate spune, ca nicio editie n-a semanat una cu alta, dar toate au fost speciale si unice, in felul lor. 

admin:
Am transmis celor care au participat filmuletele, acum ma pregatesc sa trimit si fotografiile. Daca dimineata nu le gasiti pe Email scrieti-mi maine sa retransmit in timp util. Link-ul este valabil doar 7 zile, cei de la wetransfer il sterg lunea viitoare.

Vreau sa va arat acum de ce spunea Iustin ca a fost un carnaval sexy... ::) :) Eu asa cred ca la mine s-a referit...

Va arat acum celor care nu ati fost la Sughisoara locul in care am tinut petrecerea si cateva elemente de ...decor... ;D ;D ;D

nistor laurentiu:
Draga Gigi, m a sunat o doamna, care s a dat drept Coana Chirita :applause: :applause: si m a rugat insistent
sa mai dai poze cu Carnavalul de la Sighisoara sa vada lumea ce super super super a fost! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Am fost curios si am intrebat o, de ce? Stii ce mi a raspuns, cu o voce tremuranda?
Dragaaa  a trecuuut muulttt timp de cand nu am avut acest sentiment multipluuuu! si m a pupat cum numai coana Chirita stie sa o faca!
 :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă