Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (35/47) > >>

wonderland:
Mihaela, Criss Criss a anuntat deja ca locul ei a fost preluat.
Dar ar mai fi locurile anuntate de  Maria Magdalena si Julia. Noiembrie, ai vazut?

--- Citat din: SANDULESCU CONSTANTINA din Vineri, 23 Februarie 2018, 08:44 --- *|* *|*Buna ziua , vreau si eu sa stiu daca pleaca cineva din Craiova  spre Carnaval la Sighisoara, daca putem sa luam legatura..????
--- Terminare citat ---
Da, Leonard se pare ca pleaca din Craiova, cu ocol prin Targoviste. Probabil va da un semn daca mai are un loc. Asta daca nu esti tu Constanta, prietena Ioanei, si ai renuntat din cauza ocolului anuntat de el  :(

--- Citat din: Iustin din Joi, 04 Ianuarie 2018, 15:57 ---Hello ! Nu stiu in ce vin imbracat dar vin  :crazy2:
--- Terminare citat ---
In ciripoi? eventual ca-n poza aia de ai pus-o la Discutii prin imagini?  :tomato:

Iustin:
Haha, intre timp am crosetat un costum de altceva.

wonderland:
Na, bravo. Vezi sa nu scapi ochii, la crosetat,  sa se desire costumul in timpul dansului.

Si eu care gasisem o iidee, cel din stanga :)

sau o combinatie intre omul pasare - palarierul cum ii zice in ...poveste  ;D

sau, de ce nu?

dar macar o masca tot se potriveste la costumul tau crosetat?

ioanamatea:
Din pacate nici eu nu voi putea participa. Ma inscrisesem si pentru excursie.
Fiind din Tirgu Mures nu eram inscrisa la transport, urma sa merg cu masina mea.

Ioana M.

admin:
Ce este important de inteles: agentia nu urmareste forumul, discutiile de aici nu sunt oficiale si informative pentru a putea a face modificarea listelor de participanti. Asa ca pentru a nu se produce incurcaturi, dupa ce finalizati schimbul de locuri, COMUNICATI PE EMAIL AGENTIEI, TOATE DATELE INLOCUITULUI SI TOATE DATELE INLOCUITORULUI: nume, prenume, oras, telefon, adresa de Email. Necomunicand acest switch, agentia CONSIDERA NO SHOW (NEPREZENTARE) LA TRANSPORT SI CAZARE, si de aici o multime de probleme.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă