Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
admin:
Ioana, iti multumesc de onoare, dar la cat de indemanatic sunt...mai bine las pe cei care au abilitati din astea... ::) Eu in afara de faptul ca scriu f.frumos de mana si pictez, nu pot sa fac altceva. Decat munca bruta... :-[ Nu vreau sa pun nimanui viata in pericol in felul in care manuiesc acele...
wonderland:
Poti sa folosesti ace de unica folosinta, Gigi :giggle:
Dar eu stiam ca de 1 Martie fetele dau martisoare baietilor :) Desi cred ca e un obicei de prin Moldova, daca nu o fi o traditie instaurata ca un pretext, sa le aminteasca baietilor ca urmeaza 8 martie ;D
Rentzi:
Traditional fetele dadeau Martisorul baietilor, in fapt "dragutului" ei si eventual fratilor/prietenilor care se nimereau pe acolo. In unele sate se dadeau numai celor ce intrau in curtea fetei "sa dea binete". Existau mai multe variante in functie de zone. Si ma refer aici la MunteniaVest/Oltenia. Asa ca nu doar in Moldova.
In comunism rolurile s-au inversat probabil prin aparitia lui 8 Martie si migratia catre oras.
GabrielaIV:
Transport microbuz pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara si retur:
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Coralia I.
7. Liliana V.
8. Liliana T.
9. Elena Arsene
10.Luminita Eftene