Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Islanda. Frumusetea si salbaticia nordului 5 - 12 august 2018

<< < (5/11) > >>

wonderland:
Schimbari de ultim moment pot aparea doar in situatii exceptionale, Madalina. Presupunand ca nu se mai posteaza nimic poti sa te orientezi linistita dupa mesajul initial. Tocmai de aia Gigi a postat din timp toate detaliile.  :)
Stiu ca pentru cei noi, emotia e mai mare. Sper sa mai intre dintre cei vechi sa lase vreun semn...  ;)

Pana atunci, asigura-te ca citesti cu atentie toate detaliile din prezentarea excursiei, precum si ultimele postari cu recomandari lasate de Gigi.
Spor la pregatiri!

Nina Petre:
 Wonderland, te salut! Ce zici de mine, se apropie excursia pe care mi-am dorit-o încă din prima zi de înscriere în SC, aș putea spune că pentru ea m-am înscris, e genul de destinație‘’sălbatică‘’ perfectă pentru gustul meu. Am ceva emoții pentru momentul în care o să-l întâlnesc pentru prima oară pe Gigi dar în egală măsură abia aștept să ne însoțească în această aventură :)!
 Pe-aici cuvântul de ordine pare a fi discreția…iar eu care credeam despre mine că-s discreția întruchipată, pare că în contextul SC am gura destul de mare.
Dragi colegi de excursie, mi-ar plăcea să ne salutăm, chiar să ne cunoaștem un pic, dacă se poate...Eu m-am expus ceva, asta dacă ați mai intrat pe forum și trebuie să știti că din casă voi da câte ceva pe-aici la sfârșitul excursiei. După asta dacă o să zic că n-am colegă de cameră precis că n-o să-mi găsesc una prea ușor… :)!

Angela B:
Nina, pentru ca vad ca Wonderland nu a observat ca i te-ai adresat o sa imi permit sa-ti raspund eu .
Eu leg destul de rar personajele de pe forum cu colegii din actiuni, dar pe tine te-am retinut din excursia din Apuseni de anul trecut,banuiesc ca pentru tine a fost prima iesire.
Pentru ca mai citesc pe forum, zic ca te-ai descurcat foarte de bine. Am citit ce ai scris la ,,ce filme mai vedem " 
Desi Gigi ne-a atras atentia sa nu facem ,,discriminari" trebuie sa spun ca actiunile ghidate de el sunt cele mai reusite.
Sunt sigura ca o sa fie foate bine si in Islanda.
Drumuri bune si distractie placuta pentru tot grupul !!

:) :)

wonderland:
Ups, da, n-am observat  :worthy:
Nina, eu nu-mi fac griji.  ;) Știu cum te bucuri, prin toți porii, în tăcere și cu zâmbet, în mijlocul mulțimii, dar conectată la trăirile tale interioare.  :kissing:
Cred că va fi o experiență fantastică pentru tine și mă bucur că vom avea impresii în cuvinte alese și imagini superbe.
În general, la excursiile externe e și mai liniște. Probabil pentru că și grupul e mai mic, dar și pentru că, în general la aceste acțiuni sunt majoritari cei vechi-vechi, unii absenti pe forum, dar activi în acțiuni.
Mai cred că Lidia va fi cumva elementul tău de...acomodare la cei vechi sau necunoscut(i).  ;) Hai că va fi bine și frumos!

Angela B, nu e vorba de discriminare, dar și eu cred că nu e bine să facem comparații. Gigi e un personaj, deci de necomparat, da merită să-l întâlnești măcar o dată-n viață  ;D, dar fiecare dintre ghizii/însoțitorii din echipă sunt unici, fiecare în felul lui, persoane extraordinare și unice. Sunt convinsă că și ceiallți, mulți dintre cei intrați în ultimii ani nici nu-l cunosc pe Gigi și au preferinte.
Eu cred că e o provocare ca reușita unei excursii să nu depindă de o persoană, ci de capacitatea fiecărui participant de a se bucura și de a contribui la bucuria generală a grupului, ținând cont de faptul că celelalte ingrediente organizatorice sunt asigurate la cote maxime.

Bucurie, sălbatică sau liniștită să aveți!

Nina Petre:
Angela, să știi că te-am identificat imediat și da, excursia din Apuseni a fost prima mea ieșire cu SC, una memorabilă din multe puncte de vedere. S-au trimis atâtea poze atunci și m-am uitat atât de mult la ele încât pot spune că rețin majoritatea participanților chiar și cu nume...Pe urmă au venit alte excursii, sute de poze și n-aș putea să mai zic chiar același lucru...Mă bucur mult c-ai intervenit și să aflu că citești câte ceva din ce-am postat pe-aici, trebuie să recunosc că-mi dă o senzație mișto.
Și-uite așa ai făcut să intre în vorbă și Wonderland, cu niște încurajări întotdeauna binevenite pentru mine. Să știi, Wonderland, că așa m-am și gândit, că dacă mă ceartă Gigi c-am făcut garagață, pe-aici pe la el prin bătătură, fug repede să plâng pe umărul Lidiei.
Mulțumesc mult pentru urări, la fel vă urez și eu vouă în excursiile pe care le veți face vara asta :)!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă