Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In paradisul verde al insulelor Azore 18 - 27 august 2018
admin:
Lista de pre-inscriere s-a format in urma unui newsletter chestionar transmis acum 2-3 luni, in care rugam pe toti cei din Singles Camp, care doresc sa participe la una dintre actiunile prezentate pe lista, sa-si transmita intentia de participare. Asa am evaluat cererea si numarul de posibili participanti pe fiecare actiune, de asta am tinut cont in alegerea destinatiilor si de disponibilitatea de locuri pentru fiecare.
Mihaela, in momentul aceasta nu e nici un risc de a pierde locul pe care te-ai inscris. Avem in total neconfirmari de participare, asa ca 17 - 3 = 14. Deci cei de pe lista de pre-inscriere au la dispozite 5 zile sa se decida ferm, transmitand CI-ul pt factura, iar locul ramas disponibil din renuntari l-am scos la...ocupare. Se pare ca va fi a Oanei, daca a aplicat deja! :)
MihaelaAld:
Multumesc Gigi, am urmarit ieri si Islanda si m-a naucit dinamica inscrierilor, de aceea am insistat!!!
Oana Nartea:
Oana, eu? Daaa, am aplicat! Mai am o Oana in asteptare, a aplicat si ea. Astept confirmare pe mail pt locul ala liber?
admin:
Iti raspund din Ungaria: da si pentru a doua Oana! Cu mare bucurie! :dance:
Oana Nartea:
URAAAAA! :D :D :D Dam copiile CI pe mailul de confirmare a inscrierii. Imediat
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă