Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 18 - 27 august 2018

<< < (11/11)

Alintata:
Am fost cu adevarat in Paradis! Organizare impecabila, pentru care multumim lui Gigi, Samizei si Lidiei! Au trecut aproape doua saptamani de cand ne-am intors si retraiesc minunatele zile petrecute alaturi de un grup de oameni frumosi, pe care parca i-as fi cunoscut dintotdeauna. Va multumesc si voua, dragi parteneri de calatorie, pentru compania deosebit de placuta! Sper sa ne revedem curand! Nu pot sa spun nici acum ce mi-a placut mai mult, au fost atatea locuri minunate, atata verde “ de Irlanda “, vorba lui Gigi, atatea flori superbe, parfumul fascinant al leandrilor in Ponta Delgada, albastrul ca cerneala al oceanului, negrul rocilor vulcanice, aerul imbatator, mancarea delicioasa, albastrul de azur al apelor oceanului langa tarmul dantelat, vegetatia luxurianta, delfinii jucausi, TOTUL! Si pentru ca nu am avut curaj sa incerc plaja si baia la Vila Franca, ma gandesc serios sa ajung din nou in...Paradis!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă