Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018

<< < (8/9) > >>

cz_irina:
Eu m-am uitat pe site blueair - https://www.blueairweb.com/ro/ro/bagajul/
Bagajul de mana (cu tine in cabina)
Pentru ca vrem sa te bucuri de fiecare zbor Blue Air, te invitam sa iei cu tine gratuit un bagaj de mana. Bagajul trebuie sa:

aiba 10kg
se incadreze in dimensiunile 55cm x 40 cm x 20cm
nu includa obiecte periculoase
fie mereu pus in spatiile speciale de depozitare

Bagajul de cala
Atunci cand calatoresti nu trebuie sa lasi lucrurile importante acasa. De aceea, poti lua cu tine pana la 4 bagaje de cala. Acestea trebuie sa:

aiba 20 sau 32 kg/piesa de bagaj, in functie de ce varianta ai rezervat
se incadreze in dimensiunile 100cm x 80cm x 30cm
nu includa obiecte periculoase
obiectele de valoare sau dispozitive electronice (camere, laptop, tableta, etc.) trebuie transportate in bagajul de mana

cz_irina:
Gasim si tantari in Irlanda? De fapt, e invers - ne gasesc tantarii in Irlanda? Sa stiu daca iau Autanul...
Multumesc!

admin:
In mesajul principal, cel de prezentare al excursiei:

--- Citat ---Servicii incluse:
     • cazare 7 nopti la hoteluri de 3* si 4*
     • 7 mic dejunuri
     • transport avion pe ruta Bucuresti - Dublin si retur - taxe aeroport incluse, bagaj de cala inclus in limita a 20 kg
     • transport cu microbuz circuit incepand din a 2-a zi (total 6 zile)
     • walking tour-uri cu ghid local in Dublin si Belfast
     • insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
--- Terminare citat ---

Poate nu s-a parcurs cu atentie descrierea serviciilor care sunt incluse si care nu, de aceea mai evidentiez inca o data si cele care nu sunt incluse:

--- Citat ---Nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • mic dejunurile (la unele hoteluri)
     • taxele hoteliere de oras (unele orase solicita 2-3 EUR/persoana/ziuade sedere)
     • transport aeroport – hotel Dublin si hotel Dublin - aeroport
     • intrarile la obiective
--- Terminare citat ---

•   Asigurarea medicala este deja achitata de cei mai multi dintre participanti, iar copiile se afla la mine, o sa vi le dau fiecaruia, oadata cu biletele de avion
•   Mic dejunurile, le-am completat, toate vor fi servite si incluse, intre timp am si modificat la servicii incluse
•   Transport aeroport - hotel. O sa va grupati cate 3-4, depinde de marimea taxiului, o sa-i dau soferului adresa de destinatie, iar la coborare fiecare isi va achita cota parte din valoarea tarifului
•   Intrarile la obiective, sunt deja comunicate ca tarife, fiecare a bifat ceea ce doreste sa vada, rezervarile, cu exceptia Parcului Gleanveach sunt facute si achitate, urmeaza sa incasez de la fiecare, in perioada de la check in pana la imbarcare. Va rog ca pe cat posibil sa aveti bani pregatiti ca si valoare, pentru ca altfel va fi mai greu de dat rest.

Valorile le cunoasteti, dar vi le mai copiez o data aici, pt a le avea la indemana:

Guinness Dublin   25
Newgrange /Laughcrew   0
Giant’s Causeway   15
Carrick a Rede   10
Glenveagh National Park   7
Donegal Castle   4
Kylemore Abbey   13
Dunguaire Castle   8
Aillwee Cave   13
Cliffs of Moher   6
National Stud    14
Newbridge Silver (muzeul)   6

Sumele sunt in EUR. Pentru cei care au optat pentru toate optionalele suma este de 121 EUR.

Este ultima mea postare aici, sper ca toata lumea stie ce are de facut, la ce ora trebuie sa ajunga la aeroport. O repet si pe aceasta:

21 iulie ora 5:15. Intalnire cu insotitoriul de grup pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, Plecari internationale, Cafeneaua Lavazza. Incepand cu acea ora o sa dau fiecaruia biletul de avion si asigurarea (cei care au achitat-o la Bon Voyage) dupa care in 10 minute plecam spre zona de check in Blue Air. Daca intarziati, cu actul de identitate va prezentati la ghiseul corespunzator zborului Blue Air de Dublin si va faceti singuri check in-ul. Daca sunteti in intarziere va rog mesaj la 0040 745 106 501.

Zbor Blue Air, decolare Otopeni 07:15, aterizare la Dublin 09:15. Durata de zbor: 04h 00.

admin:
Ziceam ca nu mai am cand sa intru, ca sunt pe picior de plecare spre Bucuresti. Cand verificam bagajul, am dat de un accesoriu foarte important, pe care nu stiu daca l-ati luat in calcul sa-l aveti cu voi: ADAPTOR pt prizele din Marea Britanie si Irlanda. Stiti probabil ca ei au trei pini, nu doi ca lin Europa. Astfel de adaptoare gasiti, daca nu aveti asa ceva acasa sau daca nu ati achizitionat, pe aeroport, in zona de boarding. Nu plecati fara acest accesoriu pt ca o sa fiti in situatia ca in prima seara sa nu aveti cum incarca telefoanele...

ICI:
Multumesc, văzusem pe site BlueAir însă nu regăseam in prezentare ce varianta se aplica pentru noi. Probabil ca nu ma trezisem inca :) O zi buna sa avem!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă