Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
admin:
Gata, sunteti pregatiti pentru "Tara spiridușilor verzi și-a norocului", pentru verde, pentru Guiness, pentru pub-uri? Pregatite bagajele, zambetul de vacanta, gandurile bune? Intotdeauna spun oamenilor care pleaca undeva sa uite pentru cateva zile de probleme, de tabieturi, de negativisme, de tot ce il poate afecta pe el si pe cei din jur...In vacanta pleci sa te distrezi, sa te simti bine, sa vezi lucruri noi, sa intalnesti oameni...Imi pare rau intotdeauna pentru cei care nu se pot bucura, care se trezesc cu fata la perete, de cei care-si incep ziua prin a se plange de cafea - ca nu e Blue Mountain, de vreme - ca nu este Agadir, de patul in care a dormit - ca nu este cel de la Palatul Buckingham, de fereastra - care nu da spre o plaja din Maldive...Oameni buni, traim, suntem sanatosi, ne-am permis financiar o calatorie, putem rade, suntem in vacanta, radeti! Lasati acrelile, comentariile, comentariile, prostiile si rasfaturile, faceti loc bucuriei, placerii, uitati de orice va poate afecta in vreun fel...Treceti peste orice disconfort creat de niste asteptari care nu au legatura cu ceea ce vi se ofera...
admin:
Ce este foarte important in pregatiri: sa aveti la voi ceva de mancare, in bagajul de mana: sandviciuri, dulciuri, biscuiti, fructe, ceea ce credeti ca va poate potoli foamea pana dupa turul pietonal. Acesta incepe la 12.00 din centru, avem timp doar sa lasam bagajele la hotel si sa mergem spe locul de intalnire. Deci nu e timp pentru pauza de masa.
Blue Air nu ofera masa pe avion, cel mult puteti cumpara sandviciuri cu salam de Sibiu, cu sunca, branza sau salata. Costa 6 EUR/bucata, nu sunt prea ieftine. Daca serviti inainte de decolare ceva din pachetul pregatit si restul cand ajungeti la Dublin, nu o sa aveti probleme cu foamea pana la ora 15.00 cand se termina walking tour-ul.
Fac mentiunea ca in timpul walking-tour-ului nu oprim decat pt o cafea si toaleta, undeva la jumatatea prezentarii. Avem o singura zi de Dublin si nici aceea completa, pentru a-l vizita si percepe am fost nevoit sa concentrez programul intregii zile. Sper mult sa nu avem intarzieri de zbor pt ca asta ne-ar da peste cap toate aranjamentele...pe care le-am facut.
Incaltati-va de pe drum sport, lejer, acolo nu umblam la bagaje sa desfacem prin hotel trollere sa ne luam alte lucruri. In rucsacelul de la bagaj de mana puneti si pelerina, just in case. Sa nu va lipseasca pe toata perioada excursiei din bagajul zilnic...
Sper ca toata lumea citeste ceea ce am scris la recomandare, la explicatii, astfel incat acolo sa nu ne trezim cu persoane care imi spun ca ele nu au stiut, ca trebuie sa manance, ca au nevoie de refresh, etc. Suntem adulti, intelegem programul, lucruri ce tin de grup si organizare, ne putem pregati lucrurile astfel incat acolo sa fim in zona de confort si sa nu creem probleme.
Daca mai aveti lucruri de intrebat, nu ezitati, sunt acum aproape mereu online.
Am sa revin cu prognoza, dar sa fim mai aproape... :)
sabinacri:
super, multumim
abia astept :D
admin:
Mai sunt 24 de ore...foarte putin pana la plecare. Nu va faceti griji pentru cazari, zbor etc, tot ce aveti nevoie este la mine. Voi sa nu uitati de actele de identitate si de...voia buna! :) Tineti cont va rog si de recomandarea mea de a avea sandviciuri la voi. Puteti trece cu ele.
M-am uitat la vreme, pentru urmatoarele zile, pentru ca in Irlanda nu se stie de pe o zi pe alta ce va fi, asa ca nu avea sens un forecast extins.
Pentru maine si poimaine, la Dublin arata vreme buna, soare cu ceva nori 15 minim de noapte - 23 de grade maxim de zi, ceea ce este foarte bine. Ar fi exceptional sa ramana asa! Dar indiferent ce spune meteo, sa nu uitati pelerina in nici o zi!
ICI:
Buna dimineața! Referitor la bagaj, nu găsesc in prezentare greutatea maxima admisă. Ma ajutați, va rog, cu aceasta informație? Multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă