Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017

<< < (5/16) > >>

raluca1234:
3. Daniela Bucure?ti

georgia52:
buna dimineata ,

in cazul in care nu va fi un numar suficient de "pasageri" pentru a se inchiria un microbuz, revin si fac invitatie celor din Bucuresti sau de pe traseul Bucuresti-Bran, de  a merge cu mine cu masina, liber 4 locuri.

sa aveti o zi frumoasa
cu drag, georgia

raluca1234:
georgia, cum pot lua leg?tura cu tine ? Mul?umesc !

Mihaela Marin:
Buna seara, as dori sa particip si eu la cheltuiala pe ruta Buc - Bran si retur, daca mai este de actualitate anuntul dvs,,,
Stau in Otopeni , pe DN1

wonderland:

--- Citat din: raluca1234 din Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 17:54 ---Unde pot sa ma înscriu si eu ptr transport din buc Bran 17-29 nov ? Mul?umesc!

--- Terminare citat ---
:bully: :faint:  :worthy:  :slap::faint:  :surrender:  :help: :rtfm:

Raluca, unde si cum scrie exact in postarea dinaintea intrebarii tale. Sau in prezentarea excursiei. Sau intr-o suta de alte locuri, usor de gasit si de inteles daca, inainte de a ne rezerva un loc in excursie, alocam 15 minute sa citim si sa intelegem cateva conditii si reguli de organizare.
Scuze, admin.  |o Stii ca eu sunt rabdatoare. Dar, cateodata, e prea de tot...
Ok, acum m-am racorit, hai sa mai incerc o data:

Pentru Raluca, Mihaela Marin si pentru altii...interesati:

Daca doriti sa va inscrieti pe lista de transport:
1. Cititi instructiunile din prezentarea excursiei de la cap la coada, cu atentie.
2. Cautati ultima lista de transport postata
3. Luati cu copy-paste si adaugati-va cu grija sa nu eliminati pe altii.
4. Daca exista doua liste de transport, cu puncte de plecare diferite, luati-le pe amandoua, chiar daca voi va inscrieti doar pe una dintre ele.
5. Asigurati-va ca va inscrieti pe liste in timp util. Cei din agentie nu pot organiza transportul de pe o zi pe alta.

Iata si ultimele liste, cele mai recente. Pe care le puteti completa asa cum scrie la punctul 3. Adica copy-paste si adaugare  |o
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti
3...

Mai e si...
LISTA DE TRANSPORT PE RUTA  IASI - BRAN (la care Lidia a anuntat deja ca sunt doar 4 locuri disponibile)
1.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă