Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
noiembrie:
Anul trecut, de Halloween, ne-am aflat chiar la Bran.
E drept ca nu ma omor dupa aceasta sarbatoare,dar pot codifica mesajul,ca sa-i dau o alta conotatie.
La Bran a fost mare forfota.Intalneai la fiecare pas "costumati",masti,si multe bunatati...alimentare.
Si pentru ca eram acolo, la cooking,am mancat pe saturate,am baut din diverse soiuri de vin(preferatul meu
,cel fiert,cu sirop de brad) de la colegul nostru, sibian, astazi casatorit.
S-au gatit de toate,am dansat mult, am urcat pe Magura,si in ultima zi s-a vizitat castelul,in noaptea de Halloween
nu a fost posibil.
Am ramas cu gandul la ce puteam face,ramasa in bucatarie, cat ceilalti plecasera la vizitat.
Da,puteam gati o ciorba ardeleneasca,cu de toate,asa, de ramas bun.
Puteti face voi asta,va va fi foarte bine pe drumul de intoarcere.
raluca1234:
Mai este cineva din Bucure?ti care are transport disponibil pentru Bran, 17-19 Octombrie? Mulrtumesc!
raluca1234:
Cum pot sa ma înscriu si eu ptr ruta Bucure?ti Bran? Mul?umesc!
wonderland:
--- Citat din: admin din Miercuri, 04 Octombrie 2017, 13:06 ---Solutii: pentru cei care vin din Bucuresti sau de pe ruta Bucuresti - Bran. Dupa plata avansului, adaugati-va pe forum pe lista de transport deschisa. Functie de numarul de inscrisi o sa rezervam o masina, costurile legate de aceasta si de sofer, urmand sa fie impartite intre participanti. Pentru cei care vin din directia Iasi - Bran, Lidia are 5 locuri disponibile. Costurile pentru ambele mijloace de transport vor fi comunicate pe forum.
--- Terminare citat ---
Din pacate pe lista sunt doar 2 persoane inscrise, deci mi-e greu sa cred ca agentia va putea sa va ajute cu rezervarea unei masini. Depinde de cat de bine va mobilizati voi, participantii.
Pe lista - doritorii se adauga, individual si personal, luand cu copy paste cea mai recenta lista de pe forum.
Adica asta:
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti
3...
Mai e si...
LISTA DE TRANSPORT PE RUTA IASI - BRAN (la care Lidia a anuntat deja ca sunt doar 4 locuri disponibile)
1.
Si mai e si mesajul georgiei - oferta de grupaj in masina ei.
--- Citat din: georgia52 din Vineri, 20 Octombrie 2017, 14:06 ---....o sa merg cu masina personala, deci cine este din Bucuresti si doreste sa mearga cu mine, sunt 4 locuri libere . astept sa ma contactati aici la acest topic.
--- Terminare citat ---
Concluzia: cititi un pic pe forum pentru a verifica daca raspunsul la intrebare nu exista deja.
Succes, timp frumos si voie buna!
raluca1234:
Unde pot sa ma înscriu si eu ptr transport din buc Bran 17-29 nov ? Mul?umesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă