Autor Subiect: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017  (Citit de 38502 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
« Răspuns #105 : Luni, 30 Octombrie 2017, 06:49 »
Valentin, raspunsul la intrebarea ta  a fost dat deja  :dance:
As vrea sa plecam pe la 8 dimineata ca sa prindem si distractia de vineri ca e pacat sa o ratam.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Simsim

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #106 : Luni, 30 Octombrie 2017, 13:42 »
Buna ziua,tuturor daca renunta o doamna as fi interesat?.o zi buna!

Offline Simsim

• Newbie
  • *
« Răspuns #107 : Luni, 30 Octombrie 2017, 13:45 »
Buna ziua,tuturor.daca renunta o doamn? m ar interasa.o zi buna!

Offline valentinmm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #108 : Luni, 30 Octombrie 2017, 14:27 »
Valentin, raspunsul la intrebarea ta  a fost dat deja  :dance:

Am inteles, dar nu stiu la ce distractie te referi. Exista un program pentru vineri seara, in afara de cazare si cina?
Multumesc!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #109 : Luni, 30 Octombrie 2017, 15:39 »
Voi raspunde eu,am participat la intalnirea noastra din luna mai, la Sighisoara.
Dragi colegi noi,distractia incepe cu intalnirea la autocar,atunci cand e posibil.
Apoi radem tot drumul, ne cunoastem, cantam, glumim,admiram in stanga, in dreapta.

Ajunsi in cetate, ne asteptam unii pe altii(cei ce ajung primii formeaza comitetul de primire).
Savuram pranzul impreuna,iarasi distractie,luam camera in primire,cine cu cine.

Personalul hotelului se prinde in joaca noastra,seara e chef de chef,ocupam tot,curte,pivnita, holuri, strada.
Rasuna Sighisoara cat  e SC. acolo, avem si reprezentanti de seama,Dan,Vasi...
Ah, ce-as mai merge acolo din nou !

Offline Ica22

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #110 : Luni, 30 Octombrie 2017, 16:31 »
In completare la de ce pleaca lumea cu noaptea in cap, eu personal prefer sa socializez in Sighisoara decat sa plec la pranz si sa ma "distrez" in trafic vreo 8 ore. ^-^

Mihaelappp

• Vizitator
« Răspuns #111 : Marți, 31 Octombrie 2017, 13:52 »
Simsim eu as vrea sa renunt. Nu stiu exact care e procedura in cazul asta.

Offline Simsim

• Newbie
  • *
« Răspuns #112 : Marți, 31 Octombrie 2017, 19:49 »
Buna,Mihaela.cred ca trebuie sa anunti tu la agentie si eu sa ti achit tie.daca esti hotarata ne lasam nr de telefon.o seara buna tuturor.

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
« Răspuns #113 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 06:21 »
Buna dimineata tuturor!
Imi pare rau, ca nu am reusit sa ne stringem destui pentru un transport organizat! Ar fi fost tare fain sa facem drumul impreuna!
Eu, am ales diligenta cu abur,  :giggle:, scuzati, s-a electrificat de ceva mai multa vreme! Am ales varianta, trenule, masina mica! :giggle:
Eu plec cu IR 1745, din Ploiesti la ora 6,43, daca mai alege cineva varianta  asta, eu am locul 76 in vagonul 2.
Sau ne vedem in gara la Sighisoara la 11.30!
Si, si mai sigur, ne vedem cu totii la Hotel Sighisoara :yeah: *|*
Si eu sunt de accord ca e mult mai bine sa ajungi mai devreme, ca sa te poti bucura de tot si de toate, de atmosfera, de distractie! :dance: *|*
Zi frumoasa tuturor, cu spor in toate ;),siii, nu uitati, mai avem doar 2 zile si incepe distractia :D *|* :dance:

Mihaelappp

• Vizitator
« Răspuns #114 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 08:24 »
Nr meu este 0742136933. Poti sa ma suni sa stabilim detaliile

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #115 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 10:27 »
E clar, grupul SC se armonizeaza din ce in ce mai mult... adica tren, vagon, loc. Ceva semne distinctive, ziarul Informatia in mana dreapta? Foarte frumos, este un semn bun, de inceput de petrecere.

Offline Ica22

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #116 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 10:34 »
Pentru cine vrea sa mearga cu masina, momentan la mine sunt doar eu si Mimi deci mai am 3 locuri pentru doritori, iar daca va e teama ca sunt femeie la volan conduc zilnic de 20 de ani deci...

Offline cristea sanda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #117 : Miercuri, 01 Noiembrie 2017, 16:55 »
daca este cineva interesat sa mearga desi este tarziu  femeie 0722316960

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #118 : Joi, 02 Noiembrie 2017, 13:15 »
N'o hai ca ne apropiem! Eu am inhamat caii la caleasca, dimineata o iau pe drum de roua spre cetatea Sighisorii...

Maine, de pe la doua deamiaza, ma ocup de cavaleri si domnite sa aiba odai.
De-atunci incolo, pana sa’nsereaza adica pe la sapte, faceti ce oti vrea.... va las cu oameni buni de-aci din Sighisoara:”Hei-hei-heiiii” Dan si cu trubadurul Vasi.
Dar cand se face de sapte, apai sa fiti inapoi, la crama.  Ca-ncepem sa benchetuim. Mai intai ospatul cu ce ne-o pregatit hanul, cu ce ne mai luam noi la clondir, mai apoi pe la opt, ii dam drumul la petrecere.
Si jucati, pana n’oti mai putea, spre zori...Eu imi iau fluierul si mandolina...

Apai celalalta zi, cand-oti putea sa va dati jos de pe saltea, hai la crasma hanului sa infulecam ceva, sa avem putere pentru toata ziua...
Pe la unspe vine tobosarul sa ne duca prin cetate sa ne arate una-alta...
La unu' merem la turla cu ceas, are muzeu acolo, si hai sa-l vedem...
Dupa, ne-om imprastia, sa imbucam ceva de-amiaza, sa ne hodinim oleaca...
La patru vine cavalerul altei cetati, cu haine din alea lungi si faine. Sa le luam pe noi, sa ne pregatim de sara...Sa fiti cu totii atunci...
Romi asta soseste si cu ceva scris de el, si-apoi o'm rade facandu-ne actori....Is vreo doua scenete, apoi ne-om intrece in sabii, in cantat la trompeta si dupa la dantuit.
Iara pana'n zori. Bine, mai bagam si ceva in gura...asta tot asa pe'serat la sapte

Si dupa aia, cealalta zi, o'm manca de dimineata - amiaza, cine o sa mai stie atunci ce e? - om mai povesti si ne-om vedea apoi fiecare de drumul nost...

Cam acesta este programul celor 3 zile, sper ca ati inteles din ardeleneasca mea ceva...daca nu va mai spun eu o data acolo. Oricum ce trebuie retinut e ca de la 14.00 la 18.00 eu o sa fiu la receptia hotelului. Ca sambata neparat la 16.00 sa fiti in holul hotelului sa va luati costumele, dupa aceea intra toti in rol si eu si Romi si nu o sa mai avem sa va ajutam. Am impartit niste roluri la cine am stiut...Sper sa radem si sa ne distram! Sa petrecem, muzica mea o stiti deja, nu stiu daca are rost sa o mai adaug, o puteti si fredona doar si sa dansati pe ea.

A da si sa nu uit. Veniti cu inima deschisa, cu zambetul pe buze, lasati acasa tot ce rau!

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #119 : Joi, 02 Noiembrie 2017, 15:14 »
Pai daca, daca , daca cumva e vreunul cu inima nedeschisa, eu zic ca inima lui Dan il va ajuta... poza din excursia Transfagarasan...