Autor Subiect: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017  (Citit de 39217 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dana Buica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
« Răspuns #90 : Vineri, 27 Octombrie 2017, 22:26 »
Da, din pacate vad ca sunt foarte putini inscrisi pe lista. In conditiile acestea nu va putem ajuta, organizand un transfer de la Bucuresti. Ar costa prea mult/persoana. Vedem inca 2-3 zile si apoi iau o decizie. Am sa va transmit maine un Email, rugandu-va sa-mi transmiteti ...masura pe care o aveti la haine. M-a rugat Romi, cel care vine cu costumele sa-i dau aproximativ o lista de masuri...I-am spus ca sper ca nu ma considerati prea indiscret... :)

Referitor la ora de incepere. Check in-urile sunt de la 14.00, este insa posibil sa nu fie toate camerele terminate pana la 16.00, ora normala de intrare intr-un hotel. Eu va astept acolo, la receptie pentru a va imparti pe camere...

Mai povestim...

Offline Dana Buica

• Newbie
  • *
« Răspuns #91 : Vineri, 27 Octombrie 2017, 22:27 »
Marimea S. Multumesc.

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
« Răspuns #92 : Vineri, 27 Octombrie 2017, 23:47 »
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;)
Dana iti multumesc mult pentru oferta, dar, m-am gandit la varianta de a merge cu trenul! :bow: :flori:
Sper sa nu te superi pe mine!
Vazand ca nu prea avem inscrisi pe lista de transport, am cautat o alta varianta, trenul!
Mimi, eu am ales varianta IR 1745 Bucuresti-Satul Mare, care ajunge in Ploiesti pe la 6.40 si in Sighisoara la 11.30. Cred ca ar pleca din Bucuresti pe la ora 6. Nu am verificat!
Mie mi s-a parut cel mai convenabil asta!
Legat de ce a spus Gigi mai devreme, ca are nevoie de masurile noastre, nu cred ca e o indiscretie, oricum ne vom "masura" si "cantarii" la propriu si la figurat cand ne vom vedea, vom dansa :giggle: :dance:
Marimea mea este 40-42! O fi bine, o fi rau?! :giggle:
Abia astept sa vina vineri 3 noiembrie, sa vina veselia, distractia, voia buna, pe care le-am gasit si le-am trait in toate excursiile cu SC :dance: *|*
Bonus, de data asta, vor fi prezente magia, ca avem cu siguranta un wizard cu noi :giggle: si misterul din perioada medievala ;)

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #93 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 07:18 »
Buna dimineata tuturor!
Ma gandeam, apropo de discutia noastra legata de marimi! De marimile noastre :giggle:
Am intalnit de multe, multe ori situatia cand nu suntem multumiti de marimile noastre, si am vrea sa aratam ca x sau y :((
Chiar si eu am simtit asta! :giggle:
Dar, pana la urma, cred ca, mult mai important e sufletul omului, caracterul lui, felul lui de a fi, si nu in ultimul rand, sa fim sanatosi :angel:
 :oops: scuze, daca sunt  :offtopic:, dar, aici am discutat de marimi :giggle:
Sanatate multa tuturor si sa aveti zile cu spor in toate!
Nu stiu cum e la voi, dar aici ploua, ploua si iar ploua :faint:
Chiar si asa, va doresc sa aveti zile frumoase, macar in suflet :D :)

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #94 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 07:20 »
 Si ca sa scapam de starea asta data de ploaie, saaa ne gandim ca mai e putin si ajungem la Sighisoara :yeah: *|*

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #95 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 07:38 »
Am sa va transmit maine un Email, rugandu-va sa-mi transmiteti ...masura pe care o aveti la haine.
Domnitelor, aveti rabdare sa primiti email-ul de care zice Gigi. Ii va fi greu sa centralizeze de pe forum, de asta v-a rugat sa ii trimiteti masurile pe email.  :magic: Hopsieu  :strambatura:

Hop si cu parerea la transport: .E bine si cu trenul, dar, daca tot a picat varianta cu diligenta, poate reusiti sa va grupati in calesti sau trasuri, ce s-o gasi.
Daca rasfoiti cateva pagin in urma, revedeti ofertele acelora dintre voi care s-au oferit sa ia 2-3 persoane in masina:
Sorelt - din Braila/Bucuresti, Ica22 - din Bucuresti, cu wizard n-am mai inteles, am vazut ca s-a inscris la microbuz...

Asta, daca nu se schimba lista azi-maine, cat a mai dat termen Gigi pana la decizia finala legata de transport. :coolsmiley:
Vedem inca 2-3 zile si apoi iau o decizie.

Succes, calatorie usoara si muuuuuuuuulta voie buna!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #96 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 09:27 »
Buna dimineata Wonderland!
Ai dreptate cu tot ce ai spus! Vezi, iar ne-ai adus pe drumul bun! :blush:
Multumim frumos :flori:
O sa asteptam e-mail-ul de la Gigi, ca sa nu-i mai dam si noi alte griji!
Legat de transport, nu vreau sa incurc pe nimeni si nici sa creada cineva ca dezertez, de la diligenta din Bucuresti!
Chiar ar fi fost fain sa mergem cu totii, pentru ca asa cum ai spus si tu, atmosfera e super faina cand facem drumul impreuna, si ne ajuta sa ne cunoastem mult mai repede si mai bine!
Problema e ca, din ce am tot vazut zilele astea, nu prea cred ca ne vom strange 17, ca sa putem pleca cu totii din Bucuresti!
Eu, am niste permise pe tren, pe care nu le-as fi folosit, daca se facea de-o diligenta ;)
Dar, pentru ca, dupa cum se vede, nu prea cred ca ne vom strange, cred ca voi merge cu trenul!
Dana, iti multumesc mult pentru oferta, sper sa nu te superi!
Mimi, in afara de trenul de la ora 6, ar mai fi o varianta pe la pranz, dar, cred ca am ajunge prea tarziu la Sighisoara, pe la 17.30-18, si asta ar insemna sa pierdem din distractie :((
Cam la asta m-am gandit eu... :)

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #97 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 10:02 »
  Rami , multumesc mult pentru informatia cu trenul ,Cel de 6 dimineata e mult prea devreme pentru mine (stau relativ departe de gara). Ma gandesc la varianta unei masini care pleaca din Bucuresti (poate Ica 22 , in functie de cum voi reusi sa ma incadrez la nr. locuri in masina si ora de plecare ).Trenul de dupa amiaza e tocmai bun, chiar daca ajunge un pic mai tarziu. Ramane de vazut , dar cu 6 dimi in niciun caz.

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #98 : Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, 10:55 »
Marimea mea este M

Offline CIOPONEA OPRITA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #99 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 11:32 »
Pentru Nicu din Resita. Daca mai ai un loc, pot veni la Caransebes! Poti sa ma contactezi la tel. 0723405810.

Offline CIOPONEA OPRITA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #100 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 12:15 »
Daca este cineva din Drobeta Turnu Severin sau vecinatate, ma poate contacta la 0723405810.

Offline Ica22

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #101 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 13:14 »
Dragalasilor, cine vrea sa mearga cu minema gaseste la nr 0744655631, pot lua 4 persoane in masina, nu cred ca ne vom inghesui foarte tare ca masina e destul de mare.  M-as bucura daca ar vrea sa mearga si un barbat cu noi sa ma ajute in caz de vreo pana sa schimb roata ca nu prea imi iese sa o ridic. Deci cine vrea e binevenit. As vrea sa plecam pe la 8 dimineata ca sa prindem si distractia de vineri ca e pacat sa o ratam.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #102 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 14:10 »
   Buna , Ica ! Sparg eu gheata si imi exprim dorinta de a merge cu tine.Te voi suna curand.

Mihaelappp

• Vizitator
« Răspuns #103 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 15:20 »
Eu nu pot ajunge decat in jurul orei 17-18, sper ca nu e problema mare dar vin direct de la servici.

Offline valentinmm

• Newbie
  • *
« Răspuns #104 : Duminică, 29 Octombrie 2017, 22:52 »
Problema mare cu masinile astea, nu inteleg de ce pleaca toata lumea cu noaptea'n cap :))