Autor Subiect: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017  (Citit de 38444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Wizard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
« Răspuns #60 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 15:39 »
buna tuturor,

vin din Craiova pe ruta Sibiu - Sighisoara. Am doua locuri libere in masina, daca doreste cineva sa mearga cu mine sa-mi dea mesaj la adresa alina_psc2007@yahoo.com

MAC, magia s-a înf?ptuit! :)

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #61 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 16:10 »
Hi,hi,daaa!Wizard,trebuie sa avem grija ce ne dorim. :yeah:

Offline Abc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #62 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 22:06 »
Salutare tuturor,
referitor la transferul Bucuresti - Sighisoara, aveti vreo idee cam pe la ce ora va fi plecarea?
E posibil sa vin din Brasov.
Mersi si seara frumoasa.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #63 : Joi, 19 Octombrie 2017, 09:09 »
ABC - transportul nu e inclus. Exista posibilitatea ca agentia sa va poata ajuta, suplimentar, cu organizarea transportului, dar la ritmul in care apar doritorii pe lista... :faint: mi-e greu sa cred ca se va putea.
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA.
Va rugam sa va inscrieti pe forum pe lista de  transport pentru a sti ce mijloc de transport  urmeaza sa inchiriem.
De pe 4 oct, cand a lansat Bon Voyage oferta de ajutor, pe lista au aparut 5 doritori. Daca sunteti mai multi interesati, eu zic (hopsieu :giggle:) sa va mobilizati zilele astea. Daca nu, poate ca sunteti mai multi din alte zone decat din Bucuresti, macar sa stie si cei care s-au inscris ce au de facut. Nu?

iata si lista modificata, de la care pot continua inscrierile.

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA

1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Ramona P.-Ploiesti
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Dana Buica

• Newbie
  • *
« Răspuns #64 : Joi, 19 Octombrie 2017, 10:23 »
Buna ziua. Ma numesc Dana Buica sunt din Bucuresti si m-am pentru Medieval Fun Party Sighidoara. Mai exista posibilitatea de transport?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #65 : Joi, 19 Octombrie 2017, 10:31 »
Tocmai am zis. Depinde cate persoane va treceti pe lista, de dorit minim 17 si, in situatia prezenta, depinde si cat de repede, astfel incat agentia sa poata face aranjamentele. Adica, depinde de voi!

Dar, pare se ca sunteti multi noi, asa ca mai zic o data  :faint::
Lista se ia cu copy - paste - cu grija sa fie cea mai recenta. Fiecare se trece, tot cu grija sa nu stearga pe cineva, cu prenume si initiala nume de familie, plus locul de imbarcare daca e altul decat cel de plecare.

Lista cea mai recenta e cea postata de mine, doua mesaje mai sus! ::)
Succes!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #66 : Joi, 19 Octombrie 2017, 19:22 »
  Domnite , cavaleri ,wizardzi si etc . din Bucuresti si din traseul ce duce la Sighisoara , haideti sa calatorim impreuna pana acolo. E mai vesel , e mai comod si ne putem imprieteni inca de pe drum.
Scapam si de grija cautarii unui transport adecvat (si nu sunt multe variante - eu am cautat inainte sa afiseze agentia ca ne poate ajuta. Si hai , ca la dus mai e cum e , dar la intoarcere , gata imprieteniti si trecuti printr-o petrecere medievala , n-ar fi frumos sa ne continuam distractia inca vreo 6 ore pe drumul de intoarcere ?

Offline enya71

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #67 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 00:02 »
 De la Constanta e cineva? Poate ne organizam pentru transport pana la Bucuresti sau Sighisoara.... Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com

Offline Wizard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #68 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 04:43 »
De la Constanta e cineva? Poate ne organizam pentru transport pana la Bucuresti sau Sighisoara.... Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com
Enya71, Wizard de Constanta î?i va trimite o depe?a prin solul email! :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #69 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 06:11 »
Iar daca din Bucuresti va urcati in diligenta, pardon, in microbuz, nu uitati sa va treceti pe lista, wizard si enya :)

PS - Mimi - tu ai mare dreptate!

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
« Răspuns #70 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 06:36 »
Buna dimineata tuturor :)
Wonderland are dreptate, nu mai sunt multe zile, poate reusiti sa va faceti timp sa va treceti pe lista de transport, cu diligenta(cum zice Wonderland :giggle:), cu plecare din Bucuresti, pentru cei care va avantajeaza, ca sa stim si noi ceilalti ce facem, daca mergem cu diligenta de Bucuresti, sau ne reorientam! :'( Depindem unii de altii! ;)
Si Mimi are dreptate! E mult mai fain sa calatorim impreuna! La dus reusim cat de cat sa ne cunoastem si asta va face, ca petrecerea sa fie si mai faina, iar la intoarcere, distractia se va prelungi in diligenta pana vor coborâ ultimii petrecareti :yeah:! Asa a fost de fiecare data! :giggle:
Enya71, tu esti cea mai avantajata, ajungi sigur la Sighisoara, ca doar calatoresti impreuna cu un wizard! :giggle:
Si daca nici un wizard nu reuseste sa te aduca la Sighisoara, atunci cine?! :giggle:
Wizard, te rog, fa o magie sa se inscrie cavalerii si domnitele pe lista de transport! :help:
Pana ajunge mesajul la Wizard, eu, va rog, treziti-va :giggle:, si haideti sa va inscrieti si sa mergem impreuna la distractie! Nu o sa va para rau, veti vedea :dance:
Sanatate multa, spor in toate si zile frumoase :)

Offline Dana Buica

• Newbie
  • *
« Răspuns #71 : Vineri, 20 Octombrie 2017, 12:39 »

1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Ramona P.-Ploiesti
6, Dana B.

Offline valentinmm

• Newbie
  • *
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, 00:55 »

1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Ramona P.-Ploiesti
6.Dana B.
7.Valentin M.

Offline sorelt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #73 : Duminică, 22 Octombrie 2017, 22:52 »
Buna tuturor,
Nou inscris in club si sunt inscris pt excursie. Sunt din Braila insa vineri voi pleca cu masina din Bucuresti. As putea sa duc 3 persoane din Bucuresti pana la Sighisoara. Depinde mult si de ce bagaje are fiecare. Insa la intoarcere merg acasa la Braila. Am vazut pe forum ca sunt persoane din Braila, deci daca sunt doritori ii pot aduce in acasa in Braila.
Sincer astept cu nerabdare sa ne vedem!
Toate cele bune va urez!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #74 : Luni, 23 Octombrie 2017, 07:09 »
Bun venit in club, sorelt!
In mod normal, cand se incearca organizarea transportului in comun, se descurajeaza ofertele, oricat de amabile,  de grupaj in masini personale :). Asta pentru ca, pe de o parte, transportul cu microbuzul are o valenta de socializare, incalzire si imprietenire, pe de alta parte, pentru ca tariful final depinde de numarul de persoane inscrise pe lista de transport.

Dar, la cum se misca lucrurile cu lista asta, posibil ca tu si wizard sa ajungeti sa scoateti la  licitatie locurile din masinile voastre.  :giggle:

Totusi, e ciudat!  :( 50 de locuri ocupate. Pana acum, vreo 12 participanti din alte zone, 7 pe lista din Bucuresti. Restul, ce fac? Se teleporteaza, vin cu bicicleta? Au uitat ca s-au inscris sau asteapta sa fie informati cu privire la ora si locul plecarii? Sunt asa de multi inscrisi din alte zone? Atunci ar aparea cu cereri/oferte de grupaje sau de calatorit impreuna.
Nu vreau sa-mi imaginez atatea masini crescand gradul de poluare pana la Sighisoara.  :faint: Plus ca, soferii vor trebui sa mearga devreme la culcare in toiul petrecerii din ultima seara.  :)

Scuze, admin, iar postez din categoria hopsieu.  :slap: