Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (20/35) > >>

wonderland:

--- Citat din: admin din Vineri, 27 Octombrie 2017, 17:55 ---Am sa va transmit maine un Email, rugandu-va sa-mi transmiteti ...masura pe care o aveti la haine.

--- Terminare citat ---
Domnitelor, aveti rabdare sa primiti email-ul de care zice Gigi. Ii va fi greu sa centralizeze de pe forum, de asta v-a rugat sa ii trimiteti masurile pe email.  :magic: Hopsieu  :strambatura:

Hop si cu parerea la transport: .E bine si cu trenul, dar, daca tot a picat varianta cu diligenta, poate reusiti sa va grupati in calesti sau trasuri, ce s-o gasi.
Daca rasfoiti cateva pagin in urma, revedeti ofertele acelora dintre voi care s-au oferit sa ia 2-3 persoane in masina:
Sorelt - din Braila/Bucuresti, Ica22 - din Bucuresti, cu wizard n-am mai inteles, am vazut ca s-a inscris la microbuz...

Asta, daca nu se schimba lista azi-maine, cat a mai dat termen Gigi pana la decizia finala legata de transport. :coolsmiley:

--- Citat din: admin din Vineri, 27 Octombrie 2017, 17:55 ---Vedem inca 2-3 zile si apoi iau o decizie.

--- Terminare citat ---

Succes, calatorie usoara si muuuuuuuuulta voie buna!

Rami:
Buna dimineata Wonderland!
Ai dreptate cu tot ce ai spus! Vezi, iar ne-ai adus pe drumul bun! :blush:
Multumim frumos :flori:
O sa asteptam e-mail-ul de la Gigi, ca sa nu-i mai dam si noi alte griji!
Legat de transport, nu vreau sa incurc pe nimeni si nici sa creada cineva ca dezertez, de la diligenta din Bucuresti!
Chiar ar fi fost fain sa mergem cu totii, pentru ca asa cum ai spus si tu, atmosfera e super faina cand facem drumul impreuna, si ne ajuta sa ne cunoastem mult mai repede si mai bine!
Problema e ca, din ce am tot vazut zilele astea, nu prea cred ca ne vom strange 17, ca sa putem pleca cu totii din Bucuresti!
Eu, am niste permise pe tren, pe care nu le-as fi folosit, daca se facea de-o diligenta ;)
Dar, pentru ca, dupa cum se vede, nu prea cred ca ne vom strange, cred ca voi merge cu trenul!
Dana, iti multumesc mult pentru oferta, sper sa nu te superi!
Mimi, in afara de trenul de la ora 6, ar mai fi o varianta pe la pranz, dar, cred ca am ajunge prea tarziu la Sighisoara, pe la 17.30-18, si asta ar insemna sa pierdem din distractie :((
Cam la asta m-am gandit eu... :)

Mimi:
  Rami , multumesc mult pentru informatia cu trenul ,Cel de 6 dimineata e mult prea devreme pentru mine (stau relativ departe de gara). Ma gandesc la varianta unei masini care pleaca din Bucuresti (poate Ica 22 , in functie de cum voi reusi sa ma incadrez la nr. locuri in masina si ora de plecare ).Trenul de dupa amiaza e tocmai bun, chiar daca ajunge un pic mai tarziu. Ramane de vazut , dar cu 6 dimi in niciun caz.

DanaDumitrascu:
Marimea mea este M

CIOPONEA OPRITA:
Pentru Nicu din Resita. Daca mai ai un loc, pot veni la Caransebes! Poti sa ma contactezi la tel. 0723405810.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă