Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (19/35) > >>

Dana Buica:

--- Citat din: admin din Vineri, 27 Octombrie 2017, 17:55 ---Da, din pacate vad ca sunt foarte putini inscrisi pe lista. In conditiile acestea nu va putem ajuta, organizand un transfer de la Bucuresti. Ar costa prea mult/persoana. Vedem inca 2-3 zile si apoi iau o decizie. Am sa va transmit maine un Email, rugandu-va sa-mi transmiteti ...masura pe care o aveti la haine. M-a rugat Romi, cel care vine cu costumele sa-i dau aproximativ o lista de masuri...I-am spus ca sper ca nu ma considerati prea indiscret... :)

Referitor la ora de incepere. Check in-urile sunt de la 14.00, este insa posibil sa nu fie toate camerele terminate pana la 16.00, ora normala de intrare intr-un hotel. Eu va astept acolo, la receptie pentru a va imparti pe camere...

Mai povestim...

--- Terminare citat ---

Dana Buica:
Marimea S. Multumesc.

Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;)
Dana iti multumesc mult pentru oferta, dar, m-am gandit la varianta de a merge cu trenul! :bow: :flori:
Sper sa nu te superi pe mine!
Vazand ca nu prea avem inscrisi pe lista de transport, am cautat o alta varianta, trenul!
Mimi, eu am ales varianta IR 1745 Bucuresti-Satul Mare, care ajunge in Ploiesti pe la 6.40 si in Sighisoara la 11.30. Cred ca ar pleca din Bucuresti pe la ora 6. Nu am verificat!
Mie mi s-a parut cel mai convenabil asta!
Legat de ce a spus Gigi mai devreme, ca are nevoie de masurile noastre, nu cred ca e o indiscretie, oricum ne vom "masura" si "cantarii" la propriu si la figurat cand ne vom vedea, vom dansa :giggle: :dance:
Marimea mea este 40-42! O fi bine, o fi rau?! :giggle:
Abia astept sa vina vineri 3 noiembrie, sa vina veselia, distractia, voia buna, pe care le-am gasit si le-am trait in toate excursiile cu SC :dance: *|*
Bonus, de data asta, vor fi prezente magia, ca avem cu siguranta un wizard cu noi :giggle: si misterul din perioada medievala ;)

Rami:
Buna dimineata tuturor!
Ma gandeam, apropo de discutia noastra legata de marimi! De marimile noastre :giggle:
Am intalnit de multe, multe ori situatia cand nu suntem multumiti de marimile noastre, si am vrea sa aratam ca x sau y :((
Chiar si eu am simtit asta! :giggle:
Dar, pana la urma, cred ca, mult mai important e sufletul omului, caracterul lui, felul lui de a fi, si nu in ultimul rand, sa fim sanatosi :angel:
 :oops: scuze, daca sunt  :offtopic:, dar, aici am discutat de marimi :giggle:
Sanatate multa tuturor si sa aveti zile cu spor in toate!
Nu stiu cum e la voi, dar aici ploua, ploua si iar ploua :faint:
Chiar si asa, va doresc sa aveti zile frumoase, macar in suflet :D :)

Rami:
 Si ca sa scapam de starea asta data de ploaie, saaa ne gandim ca mai e putin si ajungem la Sighisoara :yeah: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă