Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (18/35) > >>

Angela T:
Cu trenul. 😉

admin:
Da, din pacate vad ca sunt foarte putini inscrisi pe lista. In conditiile acestea nu va putem ajuta, organizand un transfer de la Bucuresti. Ar costa prea mult/persoana. Vedem inca 2-3 zile si apoi iau o decizie. Am sa va transmit maine un Email, rugandu-va sa-mi transmiteti ...masura pe care o aveti la haine. M-a rugat Romi, cel care vine cu costumele sa-i dau aproximativ o lista de masuri...I-am spus ca sper ca nu ma considerati prea indiscret... :)

Referitor la ora de incepere. Check in-urile sunt de la 14.00, este insa posibil sa nu fie toate camerele terminate pana la 16.00, ora normala de intrare intr-un hotel. Eu va astept acolo, la receptie pentru a va imparti pe camere...

Mai povestim...

CIOPONEA OPRITA:
Masura mea la haine este 42(M). Si sunt domnita Oprita! Multumesc, anticipat!

Dana T:
Pentru Ramona din Ploiesti, plecam 2 persoane cu masina din zona si te putem lua. Da un semn daca doresti la 0744380770 Dana.

Mimi:
 Angela T , ce varianta ai gasit cu trenul fiindca am cautat si eu , dar nu am gasit nimic . In alta ordine de idei , domnita Mimi poarta 44.
Si in alta ordine de idei , ma bucur din tot sufletul ca ma voi reintalni cu sufletul S.C-ului , :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă