Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (7/35) > >>

Mimi:
 Buna , Rami ! Si eu astept cu nerabdare sa te cunosc.Astept cu nerabdare sa vad si sa simt atmosfera de la Sighisoara ! Abia astept sa ma bucur din nou si sa ma veselesc.In Calimani am pierdut o portie de voie buna si acum vreau sa o recuperez .
Abia astept sa ma vad imbracata in haine de domnita si sa invat dansurile din vremuri stravechi (poate la acelea ma voi pricepe mai bine , caci la cele din ziua de azi , mai greu).
Sa ne vedem cu bine atunci ! :)

Rami:
Buna Mimi!
Mai sunt 25 de zile si ajungem la Sighisoara! :yeah:
Sunt sigura ca, asa cum, a spus si Gigi, si asa cum ai spus si tu, vor fi niste zile superrr :dance:, cu multa veselie, distractie si voie buna! :yeah: *|*
Ups! Avem o problema! :blush: Gigi zice ca vor fi domnite si cavaleri, daaar, vor fi si vrajitoareee :help: :giggle:
Sper sa ma pot incadra la o domnita :giggle:
Te pup si sa ne vedem cu bine! :)

Lory:
Buna seara tuturor,                                                                   Eu  vin din Bacau  si sunt  in cautare  de mijloc de transport. Daca merge cineva cu masina  din Moldova si daca are un loc liber , as putea sa ma al?turi pe traseu?

Wizard:

--- Citat din: Rami din Luni, 09 Octombrie 2017, 20:08 ---Ups! Avem o problema! :blush: Gigi zice ca vor fi domnite si cavaleri, daaar, vor fi si vrajitoareee :help: :giggle:

--- Terminare citat ---

Rami, nu am cunostinta de vrajitoare dar,....un Wizard cu siguranta va fi prezent!!! :coolsmiley:

Rami:
Pai, ce sa zic?!
Mimi a zis ca abia asteapta sa intre in noua poveste ce se va scrie la Sighisoara!
La fel si eu! :D
S-apoi ce poveste e aia doar cu domnite si cavaleri?! ;)
Atunci sa fie ?i vrajitoare! ;)
Si daca mai apare si un vrajitor?! Devine si mai palpitant?!
Sa fie un vrajitor simpatic?! :worthy: :giggle:
Mai e putin si vom vedea! :dance: *|*
Nu-i asa Wizard?! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă