Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
Rami:
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA.
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Doinita D.
6.Laura M.
7.Ramona P.-Ploiesti
Rami:
Buna Mimi, din nou ;)
Am vazut ca deja te-ai inscris pe lista de transport. Azi m-am inscris si eu! ;)
Eu sunt din Ploiesti, si sper ca traseul va fi pe DN1, si asa ma veti putea recupera de pe traseu ;). Daca nu e asa, vin in Bucuresti! ;)
Si eu abia astept sa vina 3 noiembrie si sa-mi incarc, din nou, "bateriile", sufletul, de fapt, cu voie buna, prieteni noi, zile super si petreceri de neuitat!
Mai e putin si o sa te cunosc, in direct :giggle:
Sanatate multa iti doresc, si zile cu spor in toate! :)
Doinita:
--- Citat din: MAC din Vineri, 06 Octombrie 2017, 21:38 ---LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA.
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi
--- Citat din: MAC din Vineri, 06 Octombrie 2017, 21:38 ---LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA.
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
Buna ziua , revin cu o modificare
Doinita D ?i Laura M renun?a la transportul de la Bucure?ti , am rezolvat cu o alta varianta direct din Braila
la Sighisoara . Mul?umim
--- Terminare citat ---
--- Citat din: CIOPONEA OPRITA din Miercuri, 04 Octombrie 2017, 10:22 ---AS VREA SA MA INSCRIU SI EU PE LISTA CELOR CE PLEACA DIN BUCURESTI, PENTRU EXCURSIA DE LA SIGHISOARA DIN DATA DE 03.11.2017. NU POT SA VIZUALIZEZ .!!! LOCUL DE PLECARE???
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
wonderland:
Doinita, nu mai folosi optiunea Quote/Citat, pana nu te familiarizezi putin cu forumul. Mesajele tale sunt dificil de citit si se incarca forumul inutil. Incearca de la un laptop/pc, nu de pe telefon, pana te obisnuiesti. Si incearca sa nu folosesti diacritice.
--- Citat ---Buna ziua , revin cu o modificare
Doinita D ?i Laura M renun?a la transportul de la Bucure?ti , am rezolvat cu o alta varianta direct din Braila
la Sighisoara . Mul?umim
--- Terminare citat ---
Mac a fost draguta si a trecut cu copy-paste lista ca sa fie clara si usor de vizualizat. Eu o sa incalc regula ca fiecare sa se treaca sau sa se stearga de pe lista de transport, personal si individual.
Lista de transport se ia cu copy-paste, nu cu quote/citat.
Si inca o recomandare pentru cei noi: utilizati butonul Previzualizeaza inainte de a da Salveaza. Asa puteti vedea cum va arata postarea voastra si sa faceti corecturi. Dupa ce dati salvare, mai aveti doar cateva minute timp sa folositi butonul Modifica.
wonderland:
iata si lista modificata, de la care pot continua inscrierile.
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Ramona P.-Ploiesti
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă