Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere la malul marii. Mamaia 23 septembrie 2017
Mokika:
Intr-adevar, a fost o petrecere pe cinste! Am dansat mult (mai mult decat ma asteptam si credeam ca sunt in stare). Multumim, Gigi! Multumim si celor care s-au implicat ca totul sa fie bine si frumos!
roxanas:
Rodica & the rest from Constanta, au facut in asa fel incit sa ne simtim bine si a fost bine! S-a dansat foarte, foarte mult. Ar trebui ca sa putem intr-un fel sa ne share-uim si pozele facute iar pentru asta avem nevoie de la organizatori de un email cu restul email-urilor celor care au fost prezenti, nu? Cum facem?
Rodica_I:
Alt comentariu facut cu mare intarziere dar ...o sa scriu doar un pic ;)
Cam putine comentarii legate de petrecerea la malul marii , ne place sa spunem ca ati ramas inmarmuriti /fara cuvinte :happy: :happy: , in privinta localului , platourilor cu apritive , (poate are cineva ceva poze ...) servirea si nu in ultimul rand muzica ....si reintalnirea cu marea ;)
Ma asteptam sa povestiti cum ati ajuns la local , legati la ochi, :-\ dusi prin tunel :-\ ...sau cu masini fara geamuri :giggle: :giggle:......, iar cei care au creat discutiile si sutuatiile penibile :tickedoff: sper ca au realizat ce gafe au facut . :giggle:
Asa cum am spus mereu ,un aport substantial al reusitei unei actiunii marca Singles Camp, il au participantii :applause: :smitten: *|*
Gigi si Samiza , multumim pentru increderea acordata, oricand cu tot dragul, v-am simtit lipsa, daca erati si voi petrecerea ar fi fost si mai frumoasa .
Felicitari Singles Camp, :flori: pentru ceace faceti pentru noi , multumim ca existati! :smitten: :smitten:
Navigare
Du-te la versiunea completă