Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere la malul marii. Mamaia 23 septembrie 2017
Rodica_I:
Ce liniste ::) ..... ::)
La noi nu vine furtuna ;D , asa spun cei de la meteo :) ...e soare si frumos , super de plimbari pe dig si malul marii ;)
Nu veniti faca basmalute :giggle:... le putem folosi si la perinita ^-^
mihamih:
:hammer: :pleasantry: :giggle: *|*
admin:
Mi-as fi dorit foarte foarte mult sa ajung la Constanta, sa va intalnesc, sa ma distrez impreuna cu voi! Am si ales aceasta fereastra astfel incat sa ma pot strecura intre doua excursii externe. Din pacate insa, dupa lansarea evenimentului, un zbor modificat a facut imposibila prezenta mea alaturi de voi. :-[ Duminica dimineata la ora 4.00 trebuie sa fiu pe aeroportul Otopeni, pt intalnirea cu grupul de Sardinia - Corsica...
Am tinut aceasta stire pana azi, cand are loc evenimentul, pentru a nu descuraja inscrierile la aceasta actiune. In fond ea este creata pentru a va intalni, de a va cunoaste cei din zona, de a va distra, nu pentru a ma intalni pe mine...
Am mare incredere in Rodica&company, stiu cat de mult s-au implicat cativa de acolo, asa ca mizez pe succesul evenimentului. O sa aveti un DJ profesionist, sper sa "prinda" imediat stilul grupului si sa puteti dansa pana terminati pantofii... :) *|* :dance: *|*
Va urez tuturor distractie faina, sa va bucurati de grup, de prilejul reintalnirii sau cunoasterii! Fac pe de acum promisiunea ca data viitoare nu mai lipsesc! Let's fun Singles Camp!
oli:
Multumim mult, Gigi! Am si inceput sa punem in practica!
Johnson:
A fost foarte frumos si m-am simtit bine alaturi de toti petrecaretii !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă