Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere la malul marii. Mamaia 23 septembrie 2017
noiembrie:
Poate reusim sa ne grupam, transport, rezervari la hotel,astept discutii aici !
De asemenea il rog pe Gigi sa ne comunice pana pleaca daca vom avea Sarbatoarea toamnei !
Va imbratisez !
admin:
Este mai complicat cu Sarbatoarea Toamnei. Tin mult sa duc traditia mai departe, dar in acelasi timp vreau sa fiu sigur ca o sa gasiti Sibielul asa cum l-ati cunoscut. Ar fi pacat sa fie altfel. Am discutat cu Adi si Vicentiu, ei au ramas acolo si asta este o garantie pentru mine ca lucrurile pot fi ok. Chiar acum cateva minute am povestit cu Adi...
Astept de asemenea o cotatie care sa-mi dea posibilitatea de a lansa actiunea la un tarif care sa dea acces la cat mai multa lume. Cum nu mai este locatia mea, cu toata placerea noilor gazde de ma primi...ca oaspete, trebuie sa tina cont si de aspectul comercial. Dupa cate stiti Carnavalul si Sarbatoarea Toamnei erau evenimente partial finantate de Sibiel Turism, costurile totale fiind peste tariful pe care il comunicam...Acum acea diferenta + profitul gazdelor determina o diferenta...Incerc sa fie cat mai mica.
Eu plec 3 saptamani din tara, cand ma intorc trebuie sa rezolv primordial lansarea catorva excursii 2018: Azore, Vietnam, Maroc - desert, Mozambic, Tanzania. Daca imi ramane un pic de timp am sa ma ocup si de o negociere cu noile gazde si sa lansez evenimentul.
mihamih:
Buna seara,
O doamna singura din grupul Petresere la malul marii o pot caza pe toata perioada la mine acasa in Constanta.
Contact 0737689636
Rugaminte pentru colegii nostri din Constanta :
Stim ca v-ati implicat mult in organizare si nu suntem comozi in a obtine informatia direct.
Ne-am dori sa stim preturi pentru camere duble cu vedere la mare sau nu,in acea perioada.
Unii vrem sa stam poate 2, 3 nopti,iar rezevarea ferma in conditii de grup se poate negocia.
Va multumim !(Rodica, Bruno,Eugen,Ionut si toti ceilalti)
[/quote]
Rodica_I:
Ce linisteee :giggle: :giggle:
ste_fan:
Este linistea dinaintea furtunii!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă