Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere la malul marii. Mamaia 23 septembrie 2017

<< < (7/11) > >>

wonderland:
Rodica, ori nu-s destul de curiosi, ca doar scrie,  mare si colorat, daca nu ma insel, in postarea de prezentare cum e cu locatia?!
Vorba aia, la petreceri nu sunt new entry, deci toata lumea stie cum e cu informarea, nu?  >:D

Ste_fan io zic sa nu plesnesti, desi poti sa te falesti, ca prea a fost tare postarea ta :). eu te-am citat doar ca sa adaug si intrebarea la care n-ai raspuns. :giggle:

: :applause: :thumbup:

--- Citat din: wonderland din Joi, 14 Septembrie 2017, 11:19 ---ste_fan, ai uitat sa spui ce se va intampla cu cei care vor desconspira unde si cum a fost la petrecere.
 :2funny: :2funny: :applause: :thumbup:

--- Terminare citat ---

Rodica_I:
Mai..mai,,, macar din curiozitate poate reuseste toata lumea sa  citeasca  si sa-si gaseasca raspunsurile cautate.. ;)
ste-fan, vezi ca ai mai starnit o curiozitate ...reciteste si poare le raspunzi fetelor :magic:

Rodica_I:
Mesaj pentru Consttantin din Tulcea, cine-l stie poate reuseste sa-l anunte sa vada anuntul in timp util, ,multumim .

"Speram ca ai terminat cu treieratul de coada soricelului si papadie, ca noi te asteptam pe 23 la malul marii. :dance:
sii
 "Daca ai cumva ai nevoie de ajutor pentru prajituri si vinul acela bun, suna-l pe Dan "

Eu sunt doar mesagerul :angel: :angel:

Mokika:
Eu nu am primit mail cu loca?ia unde se va tine petrecerea. Am citit cu aten?ie aici ?i nu scrie decât despre recomandarea pentru cazare.

Bon Voyage:
Miine ,toti cei inscrisi la aceasta petrecere vor primi pe e-mail informatia cu numele restaurantului unde se va desfasura evenimentul .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă