Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana. 8 - 10 sept

<< < (2/10) > >>

Bon Voyage:
17.08.2017. Mai este 1 loc disponibil fete in camera Dbl. si un loc disponibil baieti in camera Dbl.

Bon Voyage:
Participantii la aceasta excursie sunt din diverse zone ale tarii .
De aceea nu putem pune la dispozitie transport organizat.
Va rugam sa va organizati pe grupaje de masini pe forum.

Localizare PASTRAVARIA Albota Rau Sadului.

- din Sibiu -> Cisnadie (9 km) -> Sadu (7 km) -> Rau Sadului (14 km, drum asfaltat 105G); lungime traseu 30 km
- din DN7: Talmaciu -> Sadu (8 km) -> Rau Sadului (14 km); lungime traseu 22 km

Miss Lia:
Buna ziua!    Sunt inscrisa, dar inca nu am achitat, deoarece sunt nelamurita cu transportul. Si anume.... Desi sunt din nordul Moldovei, as prefera sa plec cu un grup din Bucuresti, daca este organizat cu un  mijloc de transport cu mai multe locuri. Asta datorita faptului ca mi-ar place sa parcurg traseul Bucuresti - Rau Sadului, o zona necuoscuta mie.  Daca exista un loc in vreo masina pe acest traseu, v-as ruga sa postati un raspuns si un mod de a lua legatura pentru detalii. Deocamdata, multumesc!  :help: :)

Syzygium:
Salutare tuturor! Si eu am nevoie de ajutor cu transportul din Bucuresti.
Eram pregatita sa merg cu trenul sau microbuzul pana la Sibiu dar se pare ca de acolo trebuie sa ajungem la Raul Sadului si nu prea stiu cum e cu transportul local pe acolo. Pe net am gasit foarte putina informatie si nu pare a fi nimic convenabil (curse numai dupa amiaza si nu stiu cat de corecta e informatia). Mai e cineva care pleaca din Bucuresti? Poate gasim o solutie impreuna.

Mariana44:
Buna seara
Sunt de pe langa Pitesti; mai e cineva din zona, va rog? Pt transport intreb; multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă