Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana. 8 - 10 sept
wonderland:
Syzgygium, nu cred ca esti singura din Bucuresti. Poate totusi merge cineva cu masina din zona si lanseaza o oferta de grupaj si impartire costuri!
Succes! Si o imbratisare!
Syzygium:
@wonderland, multumesc pentru suport. Ma bucur mult sa te "aud" :)
Sunt sigura ca se va gasi o solutie. Pe de alta parte, n-am mai fost in situatia asta pana acum. Ma simt ca la un exercitiu de team-building "hai sa te vedem ce faci cand esti obligata sa depinzi de altii..." :)
@all - voi cum faceti cu transportul? dupa cum spuneam, daca aveti un loc liber din Bucuresti (sau chiar din Sibiu) mi-ar fi de ajutor. Va promit ca sunt un partener disciplinat de calatorie (nu intarzii, daca e nevoie imi limitez bagajul, nu fumez, nu sparg seminte, nu dau sfaturi soferului cum sa conduca :) ). Si sunt foarte constienta de costurile de calatorie care trebuie impartite.
Dinu Daniela Simona:
Plec din Campina,Prahova,singura.Cine doreste sa mearga cu mine,sa ma contacteze.
Emilia:
Buna Daniela Simona, sunt Emilia din Ploiesti si merg in aceasta excursie. Sunt interesata de un grupaj pe un mijloc de transport. Poate un numar de telefon ar fi util ca sa comunicam mai rapid. Numarul meu e 0726 183730.Multumesc si astept raspuns.
krondia:
Poate cei de la pensiune v-ar putea spune daca exista/sunt de incredere mijloacele de transport, din Sibiu cel putin
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă