Autor Subiect: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017  (Citit de 33710 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
« Răspuns #60 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 10:58 »
:( Se pare ca Elena Curca a preluat locul Nanei.

...doar se pare , dar nu e asa . , .... :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
« Răspuns #61 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 10:59 »
ups, da theo, stiam eu ca mi-a scapat ceva... :hammer:
Deci, doar ofertele lui Adrian si Leonard mai sunt valabile...
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #62 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 11:10 »
Hello, hello ,  *|*

Haideti ca mai e putin pana cand ne vom (re)intalni iar vremea se pare ca nu va fi chiar asa neprietenoasa .
Si pentru ca tot e vremea cand Sibiul isi imbraca straiele de sarbatoare iar Targul de craciun ne asteapta , noi , 2 fete cucuiete ne-am gandit sa ne bucuram un pic de toate astea prin Sibiu , inainte de  :dance: :thumbup: .....marea relaxare .
Apropos , abia astept balaceala din bazine , relaxarea dupa un masaj, dar si fasolea cu ciolan de dupa defilare !!!!  :giggle: Hai ca avem treaba multa !!!! Asadar , daca mai sunt doritori de o mica escala in Sibiu , pe 29,11,2017 , dati de veste !!!!
Cam asa arata vremea acum in Tg. Mures - e un webcam online -
 http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/camere-web-streaming/targu-mures

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #63 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 11:23 »
ups, da theo, stiam eu ca mi-a scapat ceva... :hammer:
Deci, doar ofertele lui Adrian si Leonard mai sunt valabile...
Din cate stiu eu, oferta lui Adrian nu mai e valabila , toate locurile fiind ocupate deja !!!!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #64 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 11:50 »
ok! I quite! :surrender:  Te las pe tine sa descalcesti lucrurile pe aici, ca vad ca ai si info din...culise.  :magic:
Io ma duc sa vad ce fac cu raceala asta sacaitoare. :buck2:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Aletty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #65 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 12:43 »
Wonderland.... multumesc !.. am vorbit cu Nana .. dar se pare ca prea tarziu, deja era dat locul.

Offline Dana Caragea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
« Răspuns #66 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 13:50 »
Imi amintesc de la Revelionul de acum 2 ani, ca la intrarea in SPA ni se dadeau prosoape, ramane valabil, Lidia te rog ne poti spune ceva despre acest lucru?

Multumesc anticipat pentru raspuns :) !

Offline Leonard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 14:53 »
Oameni buni , la mine in autobuz mai sunt locuri; toate, pe scaun. So... pana acum , suntem : subsemnatul si  Livia-vl.O sa merg incet, tocmai ca sa nu las pe nimeni in urma.Probabil ca zona asta defarozitata sau Oltenia, cum i se mai zice, este de vina de nu se inghesuie lumea spre intr-acolo(Tg Mures) Ori, s-or da ajutoare taman de 1 Decembrie?! Nu cred , ca pe mine nu m-a anuntat nimeni....

Offline MichelleMB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #68 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 09:18 »
Buna, Leonard!
Scuza-ma pentru raspunsul tardiv, dar ieri am avut o zi full (au venit parintii mei din Iasi in vizita) si n-am mai avut ragaz sa intru pe forum.

Eu si prietena mea venim din Bucuresti, dar nu putem pleca inainte de 8h30 pt. ca Ela este de garda in noaptea de dinainte. Daca tu vii din Valcea si treci prin Brasov, exista posibilitatea ca noi sa luam trenul pana acolo (cu cel de 8.30 am ajunge la 11.00), si-apoi, daca e inca posibil, sa continuam drumul cu masina ta pana la Tg. Mures. Ce zici de varianta asta?

Merci anticipat pentru raspuns. O zi tihnita! Mihaela

Offline Leonard

• Newbie
  • *
« Răspuns #69 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 10:23 »
Buna, MichelleMB.

Trebuie sa stii ceva despre mine: in ciuda aparentelor,(sper sa nu ma insel O0) nu sunt cea mai fericita, buna  si frumoasa companie.Daca asteptarile tale legate de acest aspect sunt minime, o sa plec din Bucuresti inspre Valcea, unde ni se va alatura si Livia, asta ca sa va iau un drum  din picioare.
Astept un raspuns aici sau in privat, cum doresti. Numarul meu este deja publicat aici.

O zi mai buna.

Offline MichelleMB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #70 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 11:27 »
Oh, ma simt ca un incepator intr-ale netului! Tocmai am pierdut mesajul pe care ti l-am scris.  :faint:

Asadar, sa reincepem!
Inainte de toate, multumim frumos pentru bunavointa.
Apoi, in privinta partii cu "Trebuie sa stii ceva despre mine [...]nu sunt cea mai fericita, buna si frumoasa companie", don't worry, dear Leonard....I am a teacher, so I think I can manage even the "hard cases"  :oops:. In cel mai rau caz, daca vom fi chiar intr-o situatie disperata  :help:, lasam muzica sa cante... :yeah:, astfel incat sa fim toti "zen"  :whistle:. Deal?
Ca sa simplificam comunicarea, te voi contacta eu telefonic imediat ce reusesc sa vorbesc cu Ela.
Toate cele bune, pana atunci!  :) Michelle

Offline Leonard

• Newbie
  • *
« Răspuns #71 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 11:46 »
Oh, ma simt ca un incepator intr-ale netului! Tocmai am pierdut mesajul pe care ti l-am scris.  :faint:

Asadar, sa reincepem!
Inainte de toate, multumim frumos pentru bunavointa.
Apoi, in privinta partii cu "Trebuie sa stii ceva despre mine [...]nu sunt cea mai fericita, buna si frumoasa companie", don't worry, dear Leonard....I am a teacher, so I think I can manage even the "hard cases"  :oops:. In cel mai rau caz, daca vom fi chiar intr-o situatie disperata  :help:, lasam muzica sa cante... :yeah:, astfel incat sa fim toti "zen"  :whistle:. Deal?
Ca sa simplificam comunicarea, te voi contacta eu telefonic imediat ce reusesc sa vorbesc cu Ela.
Toate cele bune, pana atunci!  :) Michelle
Atunci, e de preferat sa aveti casti pentru telefoanele voastre.Am un casetofon in masina care e mai vechi ca istoria si, chiar de s-ar incapatana sa functioneze, o da numai pe unde lungi.

Offline Carmenes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #72 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 14:41 »
          Buna tuturor,

din pacate, nu mai pot merge in Minivacanta de 1 Decembrie , de la Tg. Mures. Daca exista o doamna sau domnisoara dornica sa mearga , va rog dati  de veste - 0726723170.

Offline HelenS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #73 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 16:44 »
Buna Carmens! As putea sa iau eu locul tau in excursie? Daca nu l-ai dat deja.
Multumesc!

Offline Aletty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #74 : Duminică, 26 Noiembrie 2017, 17:55 »
Sau eu???  :worthy: