Autor Subiect: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017  (Citit de 33664 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ioana65

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
« Răspuns #75 : Luni, 27 Noiembrie 2017, 21:08 »
Doar v  am salutat! NU AM SOLICITAT !!!

Offline ioana65

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
« Răspuns #76 : Luni, 27 Noiembrie 2017, 21:11 »
Am stabilit cu cine vin. Mul. c?    v a?i gândit la mine.
S? ne vedem cu bine.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #77 : Marți, 28 Noiembrie 2017, 08:13 »
Un mesaj ratacit pe la alt topic:
Buna,mi s a aprobat minivacanta de 1 decembrie.AVETI UN LOC LIBER CU PLECARE DIN Bucuresti?
multumesc ELENA   CU DRAG 0724898065  *|* :applause: :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 422
« Răspuns #78 : Marți, 28 Noiembrie 2017, 11:04 »
Buna tuturor! Sunt insotitorul de grup in aceasta actune si vreau sa va comunic cateva informatii care tin de organizare:

Cazarea se face incepand cu ora 14.00.
Prima intalnire de grup este la ora 19.00 in clubul hotelului (este chiar la intrarea in zona SPA) unde va fi si cina (bufet suedez cu gustari reci si calde). Va fi un bar cu bauturi contra cost dar puteti aduce si voi, daca doriti.  :dance:
Accesul in zona SPA este gratuit. Primiti prosoape iar daca vreti sa inchiriati un halat, costa 8 lei. Sa aveti la voi slapi.
Avem in program si plimbari pentru cei care doresc. Se anunta vreme ploioasa asa ca daca vreti sa iesiti, sa va luati umbrela si haine adecvate. Anul trecut am fost la parada de 1 Decembrie si a fost foarte fain, asa ca vom iesi si vineri sa sarbatorim Ziua Natioanala *|*

Eu voi merge cu masina pe ruta Iasi - Piatra Neamt - Bicaz - Gheorghieni - Sovata - Tg Mures. Mai am 3 locuri in masina. Daca este cineva care doreste sa mearga cu mine sa ma sune la 0743 122214
Drum bun si ne vedem joi!

Offline daniela24

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #79 : Marți, 28 Noiembrie 2017, 21:00 »
Seara buna tuturor. Gata de vacanta? :applause:

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #80 : Marți, 28 Noiembrie 2017, 23:22 »
Seara buna si tie si celorlalti colegi "de suferinta"! Sufleteste cred ca suntem gata de ceva vreme  :yeah: , cu bagajele merge mai greu :slap: dar treaba-i clara : cu camasa botita si cu pantofii prafuiti tot ajung acolo  :dance:

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #81 : Miercuri, 29 Noiembrie 2017, 11:26 »
 Ce te mai obosesti sa-ti calci camasa, dupa profil nu cred c-ai surprinde pe nimeni daca-ai ajunge chiar descult... :giggle:

Offline Aurelian Dobre

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #82 : Miercuri, 29 Noiembrie 2017, 20:18 »
Buna seara! Aurelian. As fi dorit sa stiu daca se organizeaza ceva de revelion. Ma poate ajuta cineva?

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #83 : Miercuri, 29 Noiembrie 2017, 20:57 »
Aurelian, e subiect separat cu Revelionul.
Il gasesti aici  http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2468.0.html

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Ce te mai obosesti sa-ti calci camasa, dupa profil nu cred c-ai surprinde pe nimeni daca-ai ajunge chiar descult... :giggle:
Buna Nina. Nu crezi ca este putin cam tardiv sa tragi concluzii dintr-o simpla fotografie? S-ar putea sa ramai surprinsa de continut! Si, oricum este o actiune de relaxare cu SPA, deci daca vin descult cred ca ma voi incadra mai mult decat perfect in peisaj si atmosfera. Te sfatuiesc sa faci la fel !   :magic:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
CatalinB, cica, descult nu e voie. Trebuie musai slapi. 

Aaaa, si cu simtul umorului si bunadispozitie la purtator, si armele defensiv-ofensive lasate in rastel.  :angel:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
 Buna Alice, te salut cu drag :)!

Buna Catalin, ori n-am prea inteles eu ce-ai vrut sa spui ori cuvantul ''tardiv'' ne cam joaca feste. Din pacate n-o sa am ocazia sa iau parte la atmosfera plina de "continut" pe care-o preconizezi! In compensatie insa, ma voi multumi si eu sa revad de-acasa filmul ''Descult in parc" :offtopic: !!!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Anul trecut,locatia s-a dovedit a fi un loc magic,s-au legat prietenii,
oamenii au trait din plin momentele de socializare.
Si daca n-am fost acolo,am inteles din gandurile celor ce au materializat simtiri, in cuvinte.

Va dorim sa ridicati vibratia trairii acestor momente !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Desculti sau incaltati, va urez tuturor celor care sunteti acolo impreuna cu Lidia, sa aveti o minivacanta plina si vesela! Sa va distrati, sa va bucurati de balaceala, de dans, de noi prieteni! Si sa nu uitati ca sunteti romani! Anul trecut pe vremea asta eram la Madrid, acolo unde traiesc peste 300.000 de ai nostri. A fost un mare spectacol in Plaza Major si mi-a fost atat de drag si bine...Anul acesta sunt mult mai departe, nu o sa am maine parte de acelasi lucru ca la Madrid...Dar o sa ma gandesc cu speranta,  cu gandul ca intr-o zi vom fi din nou ca acum o suta de ani: uniti, optimisti, increzatori,  insufletiti sa avem o tara minunata, curata, libera si MARE!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #89 : Luni, 04 Decembrie 2017, 09:02 »
Oare a iesit lumea din SPA?  ::) :)