Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!  (Citit de 42875 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Asa cum anticipam in raspunsul de dimineata, Madalina si Medina sunteti cazate la Plaza.

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
Ne pregatim...ne pregatim.. de abia asteptam  *|* :yeah: :worship:
sa dansam, sa petrecem, sa ne revedem  :happy: :kissing: :thumbup: :dance:
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline mihaela.silav

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Buna Mihaela! As vrea sa te rog, daca mai ai un loc in masina, ma poti lua si pe mine?

Buna! Eu te iau cu drag numai ca lucrurile stau in felul urmator:
- eu sunt cu inca o prietena in masina si mergem pana la PN, de acolo mergem cu altcineva(care te-ar putea lua si pe tine!)
- la intoarcere i-am promis lui Yoko(care vine din Grecia) ca o iau de la PN pana la Bacau.
Problema ar fi la intoarcere pentru tine. Eu deja am stabilit cu Yoko, pentru ca vine de la asa distanta si i-a trebuit ceva concret.
Si stii cum e, promisiunea e promisiune, ma tin de cuvant.
Deci ramane ca tu sa hotarasti.
O zi buna. Keep in touch.

Offline Catalin09

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
 Buna ziua ,

As dori sa fac o mica sugestie  si anume , ca pe viitor sa existe mai multa coerenta in deciziile luate si comunicate .  Spun asta pentru ca acum o luna am devenit si eu un simplu membru cu .. acte .. in regula si-mi doream sa particip la petrecerea de revelion .  Dar am citit clar ,  persoanele care nu au mai participat la nicio actiune in decursul lui 2017 nu au acces.  M-am conformat , m-am ...consolat si asta a fost .  Iar zilele astea observ pe forum , din discutii,  ca sunt o multime de persoane care n-au participat la nicio actiune in 2017 si deja sunt inscrise.  Bravo lor , au fost probabil mai insistente , eu insa m-am conformat regulilor jocului.  Pe viitor sugerez a nu se mai schimba regulile in timpul jocului .  Merci anticipat  .

Offline Manuela Nae

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Buna tuturor

Va rog sa ma includeti pe lista de rezerve pentru o retragere de ultim moment.
Multumesc.

Offline Sweety

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Buna! Eu te iau cu drag numai ca lucrurile stau in felul urmator:
- eu sunt cu inca o prietena in masina si mergem pana la PN, de acolo mergem cu altcineva(care te-ar putea lua si pe tine!)
- la intoarcere i-am promis lui Yoko(care vine din Grecia) ca o iau de la PN pana la Bacau.
Problema ar fi la intoarcere pentru tine. Eu deja am stabilit cu Yoko, pentru ca vine de la asa distanta si i-a trebuit ceva concret.
Si stii cum e, promisiunea e promisiune, ma tin de cuvant.
Deci ramane ca tu sa hotarasti.
O zi buna. Keep in touch.

Buna Mihaela. Da, sigur, e perfect, daca prietena ta din Piatra Neamt m-ar putea lua si pe mine. Pe la ce ora plecam?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Catalin, noi suntem foarte coerenti si constanti in ceea ce scriem si anuntam! Este insa nevoie sa citesti cu atentie ceea ce se scrie si topicul pe care o facem. Confunzi evenimentele si topicele. Referirea la obligativitatea de a mai fi participat la o actiune se referea la petrecerea din noiembrie, tinuta la Bucuresti.   ::)  :-[  Aici nu apare nicaieri asa o conditie...Si daca pe viitor sunt lucruri care nu iti sunt clare, intreaba-ne, suntem aici sa-ti raspundem.

Offline Johann

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Buna seara tuturor. Eu plec din Timisoara cu masina pe data de 30.12 in jurul orei 8. Masina mea are doar 2 locuri,asa ca mai am un singur loc disponibil. Il ofer cu drag oricui crede ca are nevoie. Va doresc o seara placuta. PS. Cine doeste ma poate suna la tel. 0722367525.

Offline Simona38

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Buna!!! Plec cu masina din Sighet-Baia Mare- Bistrita- Tg Mures. Daca cineva este interesat, am 2 locutori disponobile. Contact ati-ma la monuta28@gmail.com

Offline mihaela.silav

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Buna Mihaela. Da, sigur, e perfect, daca prietena ta din Piatra Neamt m-ar putea lua si pe mine. Pe la ce ora plecam?

Cred ca nu ai prea inteles, de aceea te rog trimite-mi nr de telefon pe mail mihaela.silav@yahoo.com

Offline Balaita Violeta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
Re: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
« Răspuns #100 : Vineri, 29 Decembrie 2017, 13:48 »
Buna Gigi ! Eu vin cu Magda din Bacau( vom sta in aceeasi camera) si o luam pe Diana din Piatra  Neamt, preconizam sa ajungem la ora 14-14.30   :)

Offline Madalina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
« Răspuns #101 : Vineri, 29 Decembrie 2017, 13:56 »
Asa cum anticipam in raspunsul de dimineata, Madalina si Medina sunteti cazate la Plaza.
Multumesc pentru informatie!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #102 : Vineri, 29 Decembrie 2017, 20:16 »
Ultimele vesti, recomandari, informatii.

Am ajuns de cateva ore la Tg Mures, atmosfera in centru este minunata. Tot bulevardul este decorat cu lumini este o priveliste minunata de aici din fata hotelului. Este cald afara, vreme parca de primavara. Lumea este intr-un dute vino, se simte efervescenta aceea dinaintea unui mare eveniment.

Primirea in hotel excelenta, totul este pus la punct. atent abordat si cu profesionalism. Imi place mult, mi-a luat mult din emotii si ganduri...O sa fie tare fain aici, sunt convins! Am servit cina, una delicioasa, deci si bucatarii sunt ...masterchefi...Cat intram, au intrat doua cucoane, din cele cu pretentii, le cunosc de la o posta.  :) Pe care greu le multumesti... ::) Vroiau sa rezerve o masa, pt a servi sushi...Pareau de-a casei, is-au adresat familiar ospatarului...Inca o nota de incredere pentru maestrul din bucatarie! 

Sa incep acum cu informatiile:
- parcarea hotelului este interioara, in curtea de pe strada Bolyai, colt cu Piata Trandafirilor (langa intrarea secundara in hotel). Sunt doar 10 locuri libere, asa ca primii sositi, primii serviti.
- cei care nu mai prind loc in curte, sa nu-si faca nici cea mai mica problema. Pot parca in fata hotelului, de-a lungul Bulevardului sau pe strada care urca pe langa hotel, cea cu parcarea, str. Bolyai. Parcarea este free nu se plateste nimic.
- va asteptam in zona de receptie la doua mese: in dreapta si prima la care trebuie sa ajungeti este cea de repartizare pe camere. Acolo o gasiti pe Samiza impreuna cu cateva gazde. Veti primi un numar de camera tiparit pe o bucata de hartie si cu acel bilet veti face doi pasi panala receptie. Acolo, cu actele de identitate a ambelor persoane cazate in camera, veti primi fiecare cate un card de acces in camera
- camerele vor fi distribuite in ordinea sosirii, evident tinant cont de cei care au achitat primii si beneficiaza de camere 5*. Nu ne cereti etajul nu stiu cat, fata in fata cu nu stiu ce, alaturat cu nu stiu cine. Nu mergem sa stam in camere, nu avem tehnic cum sa rezolvam astfel de dorinte si cinstit nici nu le prea vad motivatia...Am venit aici sa ne distram, nu sa...dormim... ;D ;D ;D
- pe partea opusa - spre restaurant (in dreapta cum intrati) o sa ma gasiti pe mine. Eu impreuna cu cateva gazde facem repartizarea pe mese. Toate sunt de 12 locuri, nu exista fileuri din acelea lungi de nu se mai termina decat in lanul cu cucuruz...Sunt grupate apropiat, si de bufet si de muzica...asa ca vedem cum facem sa fie bine...Va amintiti de vorba tobosarului de la Sighisoara nu-i asa...? Mi-am permis sa i-o folosesc, desi spune ca este marca inregistrata! Sa nu ma parati lui Dorin... ::) :-[
- ecusoanele o sa le primiti tot la masa la care sunt eu si tot acolo informatiile generale

Referitor la mese:
- puteti servi masa de pranz, maine la sosire, pana maxim ora 16.00. Dupa acea ora restaurantul intra in amenjarea pt primire si cina din 30. Se serveste o gama restransa de produse, nu intreaga lista. Veti putea alege o ciorba, un fel de baza tip grill, garnitura (cartofi aurii sau legume), salata
- masa de cina din 30.12, cea de maine seara este de tip bufet. Cu refill. Este o sortimentatie larga, o sa fie de ales chiar si pt cei mai pretentiosi. As cum va anuntasem deja, la 19.00 intram cu totii in sala de restaurant cu primirea pregatita de gazde
- micul dejun este lungit fata de ce am anuntat initial: 8.30 - 11.00
- pentru pranzul din 31.12, puteti opta sa-l serviti tot la hotel Plaza. Dar doar intre 13.00 - 15.00. Dimineata, la mic dejun, acolo la intrare unde anuntati camera, spuneti daca doriti sa mancati la pranz in hotel sau preferati sa mancati in alta parte. Pt a stii oamenii de acolo pt cate persoane sa se pregateasca

Bauturile (altele decat cele de la masa de Revelion unde avem open bar) se comanda si se achita pe loc. Nu pe camera, pt a nu aparea probleme.

SPA. Programul de functionare:
30.12: 10.00 - 22.00
31.12: 10.00 - 19.00
01.01: 11.00 - 22.00

Pentru a ajunge in zona SPA se foloseste liftul 2. Doar acela coboara la nivelul -1 , acolo unde se afla centrul.

Cine doreste masaj, trebuie sa-si faca programare. Veti fi indrumati la receptie.

Mi s-a atras atentia, aceasta pentru ca in urma grupului de la Business din 1 Decembrie am primit reclamatia ca s-a fumat intr-o camera:
- fumatul este strict interzis in incinta hotelului. Aveyi pregatite in fata 2 mese, scrumiere si incalzitoare de terasa. Daca la check out, intr-o camera se constata ca s-a fumat, nota de plata se transmite direct celor inscrisi in cartea de receptie

Completez si eu, desi stiu, suna ca o dadaceala din aia de tovarasa invatatoare si nu e prea in regula, suntem toti oameni maturi...Nici mie nu-mi place sa mi se traga atentia cu licruri de genul acesta, dar pentru ca sunt o persoana care respecta mult munca altora si urasc sa vad lucruri deteriorate de nepasare, de indiferenta va spun totusi: camerele sunt frumos, nou si curat mochetate. Nu desfaceti bauturi in camere, nu duceti cafele, va rog mult aveti grija sa nu se pateze ceva...Va rog mult!

Programul de mese si orice informatie urgenta o s-o transmitem prin afisarea pe monitoarele de la receptie!

Cam astea ar fi de spus, incep acum cu listele, vreau sa aranjam totul sa fie maine cat mai usor si rapid!

Va imbratisez, va urez noapte buna, sa va odihniti bine ca apoi avem 3 nopti...treaba!  *|* :dance: :thumbup: *|* Ne vedem maine!

Offline Vio7

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #103 : Vineri, 29 Decembrie 2017, 20:28 »
Multumim pentru informatii. Asta da organizare...sunt convinsa ca va fi ceva la superlativ. O seara minunata si sa ne vedem cu bine si cu...chef de distractie!  *|* *|* *|*

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #104 : Vineri, 29 Decembrie 2017, 20:37 »
Multumim Gigi, noi ajungem in gara Tg. Mures in 30 min. Cu chef de chefuri marca SC.