Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 21 mai 2017
Nora SR:
Multumesc pentru observatie. Ma conformez atunci, nr meu este 0755686168 si mai am un loc liber. Pentru primul o vom contacta pe Mihaela Comisel pentru inlocuire. Sper sa fie inca interesata. Sa aveti o petrecere pe cinste!!
wonderland:
--- Citat din: admin din Marți, 07 Martie 2017, 16:56 ---ASTAZI 07.03.2017. SPUNEM STOP INSCRIERILOR, SUNT 41 DE INSCRISI PE 40 DE LOCURI. Daca se confirma toate, inchidem rezervarile. Inscrierile care se fac dupa aceasta data, intra in rezerva.
--- Terminare citat ---
oupppppppppppps. Am gasit si anuntul cu stop inscrieri.
Gigi, pe site nu apare anuntul. Plus ca acolo sunt 48 de locuri anuntate. :kissing:
wonderland:
scuze pentru zgarietura pe retina cu dezacordul dintr-o postare anterioara. :D
Daca tot am bantuit pe topicul asta, am o curiozitate: din Moldova, Iasi e cineva inscris?! :angel:
Nora SR:
Confirm ca am vorbit cu Mihaela Comisel si preia unul din cele doua locuri. Multumim, Wonderland, pentru conectare.
Ramane un loc disponibil. Interesentii ne pot contacta pe mine (0755686168) sau pe Carmen (0757731278) pentru confirmare. va multumim mult !
wonderland:
Nora, nu eu, kriss va conectat :blush:
--- Citat din: kriss din Vineri, 28 Aprilie 2017, 21:15 --- Nora SR , ai deja o amatoare. Mai sus si a exprimat dorinta de a participa la aceasta actiune Mihaela Comisel
0721782889, cum tu nu ai lasat un telefon de contact , cred ca ai putea sa o contactezi si sa rezolvati cumva. :happy:
--- Terminare citat ---
Oricum ma bucur ca ati reusit cu unul dintre cele doua locuri. Desi cred ca ati ramas si cu regretul ca nu puteti merge...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă