Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 – 21 mai 2017

<< < (12/25) > >>

Nora SR:
Din pacate se mai elibereaza doua locuri in camera de fete (o dubla). Am platit  fiecare dintre noi avansul de 150 ron. Doritorii imi pot scrie  mie sau lui Carmen Marchis.

kriss:
 Nora SR , ai deja o amatoare.  Mai sus si a exprimat dorinta de a participa la aceasta actiune Mihaela Comisel
0721782889,  cum tu nu ai lasat un telefon de contact , cred ca ai putea  sa o contactezi si sa rezolvati cumva. :happy:

Nora SR:
Perfect. Multumesc frumos. Stiam ca nu e permis sa punem telefoane pe forum. O sa o sun eu.

kriss:
Asa este, dar daca ea a facut deja lucrul acesta , macar sa fie cu folos pentru ambele parti.  :)

wonderland:

--- Citat din: Nora SR din Vineri, 28 Aprilie 2017, 21:39 --- Stiam ca nu e permis sa punem telefoane pe forum.
--- Terminare citat ---

Nora, e permis, cand e bine justificat. Pentru grupaje sau pentru situatiile astea de preluari de locuri.
Nu se accepta genul  " Buna, ma numesc, acesta e numarul meu de telefon.... " :)

Succes sa gasiti si al doilea inlocuitor. Vad totusi mai multe persoane care au lasat pe forum mesaj ca sunt interesati sa preia un loc, in caz de renuntare.

(ceea ce ma intriga putin, dat fiind ca nu este niciun anunt cum ca n-ar mai fi locuri in aceasta excursie - nici pe site, nici pe forum. Sau nu vad eu?!  :o)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă