Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in muntii Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 28 - 30 aprilie 2017
Marzia:
Buna ziua! As vrea sa stiu daca pentru aceasta iesire grupul este complet sau este posibil sa se mai inscrie cineva. Am o prietena care, afland prin mine despre acest grup, ar vrea si ea sa participe (bineinteles face parte de categoria single!!!!). Cum trebuie procedat? Multumesc
krondia:
Marzia, in momentul in care locurile se ocupa se anunta aici pe forum; cum acest anunt nu exista, sigur se mai pot face inscrieri.
In descrierea excursiei a fost trecut linkul spre website unde se face rezervarea.
Important este ca prietena ta sa isi faca un cont si aici pe forum, pentru a putea urmari discutiile dar si comunica mai usor.
Marzia:
Multumesc mult! Asa o sa facem!
michaela.mami:
Pls, eu vreau sa urc din Cluj.Trebuie doar sa platesc diferenta, sau trebuie comunicat inainte de plata transei a II-a?
krondia:
Michaela, cu cateva zile inainte de excursie se va deschide o lista de transport pe care se vor trece cei care vor veni cu microbuzul, mentionand localitatea de pe traseu din care urca.
--- Citat ---Tarif: 475 lei/ persoana - cazare in camera DBL pentru cei care vin cu microbuzul*
390 lei/persoana - cazare in camera dubla pentru cei care vin direct in Predeal
Pentru cei care achita tariful de 475 lei, transportul este inclus
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă