Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in muntii Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 28 - 30 aprilie 2017

<< < (12/12)

Sun:
Un grup de oameni foarte placuti intr- un weekend greu de uitat ! Multumesc , Iulian si Alina , ati fost extraordinari !

cornelina:
Buna,

Intaresc parerile bune ale predecesorilor :) a fost o iesire faina de tot: vreme, oameni, ghizi, muzica, organizare, etc. (ordinea este una aleatoare). Sper sa fi ramas cel putin cu unul/doi prieteni din acest weekend. Si musai, voi repeta experienta cu Singlecamp. Deja imi verific agenda din vara!
Toate cele bune! Cornelia

wonderland:
eu una va cred pe cuvant. dar niste poze postate pe forum (fara persoane, evident) ne-ar convinge pe toti ca ati petrecut minunat!  :thumbup: ;)

Oricum, pareti un grup fain. Se simte energia pozitiva in comentariile voastre. :dance:

admin:
S-a auzit pana la Bologna ca v-ati distrat, ca ati fost un grup fain! Ma bucur mult ca vremea a fost buna, ca v-ati strans o gasca super!

Are dreptate wonderland, ar fi interesant sa vedem niste poze cu locurile prin care ati trecut. Sunt de asemenea importante pentru cei care vor veni dupa voi, pentru cei care vor sa stie ce e de vazut, cum a fost...

admin:
Am primit de la Iulian fotografiile facute de el la Predeal. Exceptionale! Vi le-am transmis pe Email fiecaruia, in cazul in care nu le-ati primit scrieti-mi aici si le retransmit. Postez cateva aici, sunt prea frumoase sa nu ramana amintire pe forum!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă